Onze geliefde oom Ulle Martens uit Paramaribo is er niet meer

Oom Ulle Martens

Hierbij maken de diepbedroefde families Martin, Martens, Denswil en Godliep bekend dat de zeer geliefde Ulrich Martens, meer bekend als oom Ulle, is overleden in Suriname. Hij is 57 jaar geworden. 

MORGEN, vrijdag 26 maart 2021, wordt er een singi bakadina gehouden in Paramaribo. Geef het door aan belangstellenden.

Wij van FamilieNieuws wensen de familieleden en alle overige nabestaanden veel kracht en sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Wat God doet, dat is wel gedaan,
Zijn wil is wijs en Heilig.

Met diep leedwezen maken wij bekend dat na af en aan ziek te zijn geweest, op 57 jarige leeftijd van ons is heengegaan, onze innig geliefde vader, grootvader, broer, broertje, oom en neef, dhr.

Ulrich Hein Martens
Hij was meer Bekend als Ulle of Oom Ulle.

Hij is heengegaan op woensdag 17 maart 2021

Uitvaart

De gebruikelijke singi bakadina wordt gehouden op vrijdag 26 maart 2021 van 18:00 uur tot en met 21:00 uur te SOB aan de Albertlaan te Paramaribo.

De ter aardebestelling vindt plaats op zaterdag 27 maart 2021 te Rene’s Hof aan de Waakhuizenstraat. Afscheid nemen kan van 14:30 uur tot 15:30 uur in de aula van uitvaart verzorgingsbedrijf Van Der Bosch, aan de Zonnebloemstraat , gevolgd door een troostdienst om 16:00 uur, waarna de stoet om 17:00 uur vertrekt naar zijn Laatste rustplaats te Rene’s Hof.

Moge zijn ziel in vrede rusten.
Rust zacht Ulle, we zullen je missen, namens de diep bedroefden:

Zijn kinderen:
Gavin en gezin, Merugia, Shaief en Shevyenga

De naaste familie:
Martin, Martens, Denswil en Godliep

Verzoeke de Covid-19 maatregelen te alle tijden in acht te nemen.

FamilieNieuws Shoppen: Boeken kopen bij BOL.com?
Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen? Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boeken over Suriname. Of bekijk al hun andere leuke boeken of producten. Bekijk onderstaande collectie boeken die wij voor jou hebben uitgezocht. Bestel ze vandaag nog dan kun je morgen al beginnen met lezen: