Video – Bordo doet aangifte tegen ex-schoonzus in Suriname

money hond bordo

De problemen tussen Bordo en zijn ex en haar zus, over de kinderen,  hebben helaas de media bereikt. Bordo gaat daarom uitgebreid in op de geruchten op social media. Dan zou hij niet voor zijn kinderen zorgen, dan zou hij ze stiekem hebben meegenomen. Hij legt uit waarom zijn kinderen bij hem zijn.

Luister naar de video. En geef het door aan belangstellenden. En hoor wat meneer Joel Martinus zelf zegt.

Directeur van NIS


Op social media is het 1 en ander geplaatst over de directeur de Anthony Nesty sporthal te Paramaribo, Joel Martinus. Hij is beter bekend als Bordo en Mony hond. Het zou gaan om zijn twee zonen. Hij zou zijn twee minderjarige zonen naar Frans Guyana hebben gebracht zonder toestemming.

TBN Prime alert praat met Bordo. Luister naar het telefoon gesprek. Meneer Martinus was toevallig op weg naar het politiebureau om aangifte te doen tegen zijn ex-schoonzus. Ze zou beledigende en kwalijke zaken over hem geschreven hebben op social media. Het gaat over zijn kinderen

Video

Bekijk de video en luister naar het telefoongesprek met de directeur van NIS. Geef het door aan belangstellenden.

Disclaimer: Dit is het verhaal en de kant van Joel Martinus. 

FamilieNieuws Shoppen: Boeken over Suriname bij BOL.com?
Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boeken over Suriname. Of bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: