Onze lieve Henri Blinker is er niet meer

Henri Blinker

Een warm mens is er niet meer. Hij was een lieve zorgzame echtgenoot, een fantastische papa en een goede vriend

Mevrouw Rinia Blinker – Boksteen maakt, mede namens de kinderen Ingrid, Kwame, Ylanga en Zulile, het trieste bericht bekend dat haar echtgenoot Henri Blinker is overleden.  De crematie is vrijdag!

Er zal een livestream aanwezig zijn. Bekijk het bericht voor meer informatie. Wij van FamilieNieuws wensen het gezin heel veel kracht en sterkte met het verlies. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Mijn lieve, zorgzame en wijze echtgenoot,

Henri Herman Blinker

Onze vader, opa en vriend heeft de transitie verwelkomt op 19 maart 2021 op negen en zeventig jarige leeftijd.

Wij beseffen dat zijn afwezigheid de liefde niet doodt, maar verpakt in goede gedachten der herinnering. Het begin van wijsheid is ontzag voor de HEER, wie leeft naar zijn wet, getuigt van goed inzicht. Zijn roem houdt stand, voor altijd. Henri, onze rots in de branding en wijze mentor voor velen leeft voort in ons.

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtrent de crematie.
Geef het door aan belangstellenden. 

Henri Blinker

FamilieNieuws Shoppen: Boeken over Suriname bij BOL.com?
Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boeken over Suriname. Of bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: