Onze lieve zus Jolanda Paulus – Siwo is er niet meer – video’s en foto’s

Jolanda Siwo Paramaribo

Wij zijn met jou opgegroeid, wij zijn met jou groot geworden

Een heel verdrietig bericht van overlijden. Jolanda Paulus – Siwo is er niet meer. De juffrouw en Gospel artiest met een gouden stem was voor velen bekend als Hadassah Esther. Ze is 40 jaar geworden. Dat heeft Lili Siwo bekend gemaakt namens de overige broers en zussen.

Let op! VANAVOND, maandag 22 maart 2021, is er een singi neti in het SPA gebouw te Paramaribo. Bekijk het bericht voor de details en geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de familieleden, nabestaanden en haar vrienden veel sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Wij zijn met jou opgegroeid
Wij zijn met jou groot geworden
In vele jaren ons leven verstrengeld
Voor altijd verbonden in ons hart

Zo krachtig zo vol moed
Zo lief zo zacht
Wij zullen je humor en liefde missen

Juffrouw Paulus – Siwo,
onze zangeres met een prachtige stem

Met diepleedwezen maken de zussen en broers bekend dat van hen is heengegaan hun geliefde zuster

Jolanda Paulus – Siwo 

Zij overleed op 10 maart 2021 in de leeftijd van 40 jaar
Ze was fulltime ondernemer en Gospel artiest
Ze heeft voor het laatst les gegeven op Talborgschool

Jolanda Siwo Paramaribo

Waka bun sisa

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en video’s

FamilieNieuws winkel
Wist u dat: Drogisterij.net heeft 2825 gezondheidsproducten en 455 geneesmiddelen en medicijnen die u direct kunt bestellen (Nederland). Vandaag besteld MORGEN in huis. Ga direct naar de website:

Meer foto’s onderin dit bericht

FamilieNieuws Shoppen: Boeken over Suriname bij BOL.com? Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boeken over SurinameOf bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: