We nemen afscheid van onze collega Sherani Rozendaal – Steps Paramaribo – foto’s

Sherani Rozendaal

Stefanie Joeloemsingh maakt mede namens de overige collega’s dat de lieve Sherani Rozendaal veel te vroeg is heen gegaan. Ze heeft gestreden maar God heeft anders gewild. Sherani is 35 jaar geworden en was werkzaam bij Steps Paramaribo

De uitvaart is aankomend weekend. Bekijk het bericht voor meer informatie. Bekijk ook de overige gedeelde foto’s en geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle collega’s haar familieleden en alle overige nabestaanden veel kracht en sterkte toe

Veel te vroeg heengegaan
Je heb je strijd gestreden maar God heeft het anders gewild

Met diep leedwezen maken wij bekend dat van ons is heengegaan ons innig geliefde collega

Sherani Simone Rozendaal

Het gemis is groot, wij zullen jouw altijd gedenken
Soms met een traan maar meer met een lach
Waka boeng mi lobi sisa

Afkomstig van Stefanie Joeloemsingh en de overige collega’s

Lees ook: 35-jarige Sherani Simone Rozendaal uit Paramaribo is overleden – foto’s

Zaterdag 20 maart 2021 zal er een singineti worden gehouden van 1700uur tot 20.00uur aan de Boelaiweg #3. (Dat is de 4de zijstraat van de Nieuwweer Gevonden weg). Bekijk de informatie omtrent de uitvaart in onderstaande foto. Geef het door aan belangstellenden

Sherani Rozendaal Sherani Rozendaal

FamilieNieuws Shoppen: Boeken over Suriname bij BOL.com?
Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boeken over SurinameOf bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: 

Wij slaven van Suriname€ 20,00

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Geschiedenis van Suriname€ 39,50

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis