Live video – De uitvaart van 31-jarige Ashna Jagesar in Paramaribo

Ashna Jagesar

De wrede moord op de jonge moeder Ashna Jagesar heeft de samenleving opgeschud. De 31-jarige moeder uit Suriname laat 2 jonge kinderen achter. We wensen hen en de familie veel sterkte toe

Live video: De crematie is NU gaande in Paramaribo. Speciaal voor de mensen, die er niet bij kunnen zijn, in Suriname en het buitenland, is er een live streaming. U kunt de video hier bekijken. Let op: De beelden kunnen zeer emotioneel overkomen. Houdt u daar rekening mee aub. Bekijk ook (nogmaals) de vele gedeelde foto’s, video’s en condoleances. Geef het door aan belangstellenden. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan!

Bedroefde familie

Vandaag, donderdag 18 maart 2021, is de crematie van de 31-jarige moeder Ashna Jagesar. Een hele zware taak voor de familie aangezien vorige maand 2 neefjes zijn verdronken. Bekijk de live video onder in dit bericht. Geef het door aan belangstellenden die e bij

FamilieNieuws winkel:
Koop deze mooie AS ketting om je geliefde altijd bij je te dragen. Ben je op zoek naar een bijzondere ketting, waarmee je je geliefde kan herdenken? Wellicht is deze ketting dan wat voor jou. Bekijk de link om het direct te kopen:

Mijn gezellige, grappig en vrolijke zusje

Ashna Jagesar

Is er niet meer
Als ik bij haar was ging ze me altijd laten lachen. Ze ging me geen bhai roepen maar altyd bhaiya Rust zacht zusje.
~ ashish ~

Beste familie en vrienden,
hierbij willen wij u meedelen dat de crematie van Ashna Jagesar zal plaatsvinden op donderdag 18 maart 2021. De stoet zal om 9.00u vertrekken vanuit het mortuarium richting het huisadres Bakapasie no. 99. Om 12.00u zal de stoet wederom vetrekken naar de laatste bestemming te Weg naar Zee.
Wij verzoeken hierbij een ieder, die wenst afscheid te nemen, zich te houden aan de covid-19 maatregelen. Geef het aub door aan belanghebbenden

Bekijk de gedeelde foto’s en video’s:

Lees ook: Live video – De uitvaart van 16-jarige Rayen en 18-jarige Sherwien in Suriname

Lees ook: Jonge moeder dood aangetroffen te Paramaribo – politie Suriname – foto’s

Lees ook: Morgen nemen we afscheid van onze mama Ashna Jagesar in Paramaribo – video’s

FamilieNieuws winkel
Wist u dat: Drogisterij.net heeft 2825 gezondheidsproducten en 455 geneesmiddelen en medicijnen die u direct kunt bestellen (Nederland). Vandaag besteld MORGEN in huis. Ga direct naar de website:

Live video

Bekijk hier de live video van de uitvaart. Deze is nu nog gaande!


Lukt het niet om de video te openen. Bekijk hem dan hier rechtstreeks op de Youtube pagina van Muradin Livestream. Klik hier

FamilieNieuws Shoppen: Boeken over Suriname bij BOL.com? Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boeken over SurinameOf bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: 

Bomen van Paramaribo€ 19,50

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Suriname en de lange weg naar het WK€ 15,00

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis