Bijrijder overleeft ongeval niet – politie Suriname

Blankendaal Suriname

Ewald ‘Blankie’ Blankendaal, tevens PALU kaderlid is er niet meer. Hij is overleden na een zwaar ongeval. Hij zat samen met zijn zoon in de auto. Meerdere mensen zijn zwaar gewond geraakt en 3 personen liggen in kritieke toestand in het ziekenhuis. Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. We wensen de familie Blankendaal, en alle overige nabestaanden veel kracht toe. Wil je ook je medeleven tonen? dat kan.

FamilieNieuws winkel
Wist u dat: Drogisterij.net heeft 2825 gezondheidsproducten en 455 geneesmiddelen en medicijnen die u direct kunt bestellen (Nederland). Vandaag besteld MORGEN in huis. Ga direct naar de website:

Politie Suriname schreef het volgende: Update: Vijf gewonden bij frontale botsing te Calcutta; 73-jarige bijrijder overleden. Update: Vijf gewonden bij frontale botsing te Calcutta; 73-jarige bijrijder overleden.

Bij de frontale botsing tussen een terreinwagen en een personenauto op zaterdag 13 maart aan de Catharina Sophiastraat nabij kilometer 66, raakten vijfpersonen gewond.

De vijfgewonden werden per ontboden ambulance voor medische hulp afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis van Paramaribo. De 35-jarige D.B., zijnde de bestuurder van de terreinwagen werd na medische behandeling heengezonden. Zijn 73-jarige vader Ewald Blankendaal en de drie inzittenden van de Mark X waren niet aanspreekbaar en werden in kritieke toestand opgenomen in de ziekeninrichting.

De 73-jarige bijrijder Ewald Blankendaal bij wie er operatief moest worden ingegrepen is in de avond van woensdag 17 maart in de ziekeninrichting overleden. De drie inzittenden van de Mark X zijn nog in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Het is vooralsnog niet bekend wie de bestuurder was van de personenauto.

Het ontzielde lichaam van Ewald is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De politie van Calcutta is belast met deze zaak

FamilieNieuws Shoppen: Boeken over Suriname bij BOL.com? Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boeken over SurinameOf bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: 

Bomen van Paramaribo€ 19,50

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Suriname en de lange weg naar het WK€ 15,00

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis