Surinaamse UFC warrior Jairzinho Bigi Boy Rozenstruik is vandaag jarig

Jairzinho Bigi Boy Rozenstruik is jarig

De redactie van FamilieNieuws feliciteert hierbij onze Surinaamse UFC warrior Jairzinho Bigi Boy Rozenstruik. Hij is 33 jaar geworden. Helpen jullie ons feliciteren?

Onze knockout specialist is geboren en opgeroeid in Paramaribo. Zijn ouders hebben hem vernoemd naar de Braziliaanse voetballegende Jairzihno. Deze voetbalster is nu zelf fan van onze UFC ster.

Prachtige video uit 2019 met kickboxing legende Tyrone Spong en Jairzinho Rozenstruik in Florida

UFC carriere

In de afgelopen 2 jaar heeft zijn UFC carrière een enorme boost gekregen. Vooral 2019 was een zeer succesvol jaar: 4 gevechten die hij allemaal won met een KO. Het laatste gevecht was een winstpartij tegen niemand anders dan UFC legende Alistair Overeem. En tegen Hij Allen Crowder vloerde hij met de op één na snelste knock-out in de UFC zwaargewichtdivisie.

In 2020 vocht Rozenstruik twee maal: 1 winst en 1 verlies. Die winstpartij was een TKO tegen ex-wereldkampioen Junior dos Santos.

Bigi Boy heeft zijn laatste UFC gevecht in februari tegen de Fransman Ciryl Gane helaas verloren. Hij was erg kritisch op zich zelf. Maar gaf ook aan dat hij keihard gaat werken om sterker terug te komen.

Fans over de hele wereld zijn er van overtuigd dat Bigi Boy kans heeft op de wereldtitel. Blijf hem dus volgen, want hij zet Suriname op de kaart!

Tik a dey, champ!