Morgen nemen we afscheid van onze mama Ashna Jagesar in Paramaribo – video’s

Ashna Jagesar

2 schattige onschuldige kindjes die nu moeten opgroeien zonder mama. Waarom? Omdat een man besloot om op wrede wijze een einde te maken aan het leven van hun moeder.

Morgen, donderdag 18 maart 2021, is de crematie van de 31-jarige moeder Ashna Jagesar. Een hele zware taak voor de familie aangezien vorige maand 2 neefjes zijn verdronken. Zij zijn samen gecremeerd. Bekijk het bericht en de vele (nieuwe) gedeelde foto’s en video’s. We wensen een ieder veel sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

FamilieNieuws winkel:
Koop deze mooie AS ketting om je geliefde altijd bij je te dragen. Ben je op zoek naar een bijzondere ketting, waarmee je je geliefde kan herdenken? Wellicht is deze ketting dan wat voor jou. Bekijk de link om het direct te kopen:

Mijn gezellige, grappig en vrolijke zusje

Ashna Jagesar

Is er niet meer
Als ik bij haar was ging ze me altijd laten lachen. Ze ging me geen bhai roepen maar altyd bhaiya Rust zacht zusje.
~ ashish ~

Beste familie en vrienden,
hierbij willen wij u meedelen dat de crematie van Ashna Jagesar zal plaatsvinden op donderdag 18 maart 2021. De stoet zal om 9.00u vertrekken vanuit het mortuarium richting het huisadres Bakapasie no. 99. Om 12.00u zal de stoet wederom vetrekken naar de laatste bestemming te Weg naar Zee.
Wij verzoeken hierbij een ieder, die wenst afscheid te nemen, zich te houden aan de covid-19 maatregelen. Geef het aub door aan belanghebbenden

Bekijk de gedeelde foto’s en video’s:

Lees ook: Live video – De uitvaart van 16-jarige Rayen en 18-jarige Sherwien in Suriname

Lees ook: Jonge moeder dood aangetroffen te Paramaribo – politie Suriname – foto’s

FamilieNieuws winkel
Wist u dat: Drogisterij.net heeft 2825 gezondheidsproducten en 455 geneesmiddelen en medicijnen die u direct kunt bestellen (Nederland). Vandaag besteld MORGEN in huis. Ga direct naar de website:

FamilieNieuws Shoppen: Boeken over Suriname bij BOL.com? Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boeken over SurinameOf bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: 

Bomen van Paramaribo€ 19,50

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Suriname en de lange weg naar het WK€ 15,00

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis