35-jarige Sherani Simone Rozendaal uit Paramaribo is overleden – foto’s

Sherani Rozendaal

Veel te jong uit ons midden

Een verdrietig bericht van overlijden: De families Rozendaal, Perre en Wijngaarde maken bekend dat Sherani Rozendaal is overleden. Hun lieverd is 35 jaar geworden en ze was werkzaam bij Steps. Ze werkte eerder bij de Pizzahut Paramaribo

Bekijk het bericht voor meer informatie. Kijk ook naar wat andere foto’s. Geef het door aan belangstellenden. We wensen haar gezin, familieleden vrienden en collega’s veel kracht toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan

Zeg het voordat het te laat is,
laat dat niet afhangen van tijd.
Iemand missen is verdrietig,
maar nog verdrietiger met spijt.

Middels deze woorden maken de families Rozendaal, Perre en Wijngaarde bekend dat van hun is heen gegaan hun innig geliefde moeder,  zus en nichtje genaamd

Sherani Simone Rozendaal


Ze overleed op zaterdag 13 maart 2021 op 35-jarige leeftijd.
Sherani was werkzaam bij Steps. Ze werkte eerder bij Pizzahut Paramaribo

Informatie over de begrafenis worden nader bekend gemaakt

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en condoleance. Geef het door aan belangstellenden.

Zaterdag 20 maart 2021 zal er een singineti worden gehouden van 1700uur tot 20.00uur aan de Boelaiweg #3. (Dat is de 4de zijstraat van de Nieuwweer Gevonden weg). De begrafenis is op zondag 21 maart 2021. Bekijk de informatie omtrent de begrafenis in onderstaande foto. Geef het door aan belangstellenden

Sherani Rozendaal

FamilieNieuws Shoppen: Boeken over Suriname bij BOL.com?
Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boeken over SurinameOf bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: 

Wij slaven van Suriname€ 20,00

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Geschiedenis van Suriname€ 39,50

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis