Onze vader Vishnoekoemar (Henk) Binesari is overleden in Suriname

vader Vishnoekoemar-Binesari

Hij sloot zijn vermoeide ogen en fluisterde : ‘Het is goed, kom nu maar’

John, Raytha, Radna en Pamela, de verdrietige kinderen van meneer Vishnoekoemar Binesari maken bekend dat hij is overleden. Hun vader was bij velen bekend als Henk en hij kreeg de bijnaam ‘Black Sugar’

Let op: De crematie zal MORGEN, woensdag 17 maart 2021 plaatsvinden in Paramaribo. Bekijk het bericht voor de informatie en geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de kinderen en alle overige nabestaanden veel kracht en sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan

God keek eens in Zijn Hemels paradijs. En heeft daar nog een plaats bereid. Toen keek hij naar de aarde en zag jouw vermoeide strijd. Hij sloeg toen zijn armen om je heen en nam je op tot hem. Hij wist dat jij het moeilijk had. Hij wist van al je pijn. Hij zag dat de weg te moeilijk werd, de bergen hoog en zwaar. Dus sloot hij jouw vermoeide ogen en fluisterde : ‘Het is goed, kom nu maar’

Hierbij maken de kinderen John, Raytha, Radna en Pamela allen met hun gezin, het overlijden bekend van hun vader, schoonvader en grootvader dhr.

Vishnoekoemar Binesari
meer bekend als Henk en Black Sugar.

In de leeftijd van 65 jaar.

Crematie

De crematie vindt plaats op woensdag 17 maart 2021 te Weg naar Zee in Paramaribo. Gelegenheid tot afscheid nemen is van 10-12 uur aan de leviestraat 14.
May your soul rest in peace dear Dad.

vader Vishnoekoemar-Binesari

FamilieNieuws winkel:
Wil jij ook een slankere taille? De meeste winkels in Nederland zijn nog gesloten maar online shoppen kan wel via Aliexpres.  Check hier de volledige collectie bij Aliexpress Nederland. Of koop onderstaande waisttrainer direct. 

FamilieNieuws Shoppen: Boeken over Suriname bij BOL.com? Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boeken over SurinameOf bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: 

Bomen van Paramaribo€ 19,50

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Suriname en de lange weg naar het WK€ 15,00

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis