Lichaam 22-jarige Lauranio aangetroffen in Amsterdam – politie zoekt getuigen – video

Amsterdam Bronne

Een triest bericht van overlijden.

Er is een lichaam aangetroffen in een sloot in Amsterdam. Het blijkt de 22-jarige Lauranio Bronne te zijn. Velen kennen hem als Lau. De jongen blijkt te zijn doodgeschoten en is vermoedelijk daarna in het water gegooid.

Bekijk het bericht voor meer informatie kijk ook naar een video erover. Geef het bericht door, de politie is namelijk opzoek naar getuigen. We wensen de familie Bronne, in Nederland en Suriname, zijn vrienden en nabestaanden veel sterkte toe met dit veel te jonge verlies. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan

Jongeman

FamilieNieuws winkel
Wist u dat: Drogisterij.net heeft 2825 gezondheidsproducten en 455 geneesmiddelen en medicijnen die u direct kunt bestellen (Nederland). Vandaag besteld MORGEN in huis. Ga direct naar de website:

De dode jongeman die in een sloot in Amsterdam Nieuw-West is aangetroffen blijkt de 22-jarige Lauranio Bronne te zijn. De jongeman is afkomstig uit Assendelft. Hij blijkt te zijn doodgeschoten. De politie heeft het vermoeden dat ‘Lau’, zoals bekenden hem noemen, ergens anders is doodgeschoten en later in het water bij de Tuinen van West is gedumpt

Hoewel Bronne geen onbekende van de politie was, is zijn advocaat wel verbaasd. Hij vond hem een leuke, lieve, aardige jongen. Lees hier meer in het artikel uit de Parool

Politieoproep

De politie zoekt getuigen die meer kunnen vertellen over Bronnes achtergrond en contacten. Ook mensen die ergens in de regio in de nacht van donderdag op vrijdag schoten hebben gehoord of iets hebben gezien rond de plaats waar het slachtoffer is gevonden, wordt gevraagd dit te melden.

Bekijk hier een video ervan:

FamilieNieuws winkel:
Wil jij ook een slankere taille? De meeste winkels in Nederland zijn nog gesloten maar online shoppen kan wel via Aliexpres.  Check hier de volledige collectie bij Aliexpress Nederland. Of koop onderstaande waisttrainer direct. 

FamilieNieuws Shoppen: Boeken over Suriname bij BOL.com? Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boeken over SurinameOf bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: 

Bomen van Paramaribo€ 19,50

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Suriname en de lange weg naar het WK€ 15,00

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis