Video’s – Niermala Dewnarain overleden – 1 voor 12 Suriname

Niermala Dewnarain

“Ze heeft ontzettend haar best gedaan voor een beter leven!

Bedankt meneer Vismale voor de persoonlijke zorg en attentie voor deze jonge zieke vrouw. Uiteraard is het allemaal mogelijk gemaakt door de vele donateurs. Sterkte aan u en de familie. Laten jullie ook een bericht van medeleven achter voor meneer Vismale, die duidelijk aangeslagen is door het nieuws.

Niermala Dewnarain is namelijk overleden. De jonge veertiger is vaker het onderwerp geweest van de video’s van Stichting 1 voor 12 Suriname. Bekijk de video erover en luister wat de directeur van de stichting erover zegt. Bekijk ook haar eerdere video’s. Geef het door aan belangstellenden.

Ze had een zeer zeldzame ziekte, was bedlegerig en kwam na jaren, en ook na vele wanhopige oproepen, terecht in verpleeghuis Evie te Commewijne. Mede dankzij de stichting en vele donateurs werd er moeite voor haar gedaan. Ze kwam geregeld terug in de uitzendingen.

1 voor 12 Suriname

FamilieNieuws winkel:
Wil jij ook een slankere taille? De meeste winkels in Nederland zijn nog gesloten maar online shoppen kan wel via Aliexpres.  Check hier de volledige collectie bij Aliexpress Nederland. Of koop onderstaande waisttrainer direct. 

Voorzitter Louis Vismale vertelt meer over haar trieste overlijden in de in de nieuwe video van Stichting 1 voor 12. Hij bracht haar 1 een dag voor haar overlijden nog een bezoek. Ze wilde meneer Vismale graag nog zien. Hij condoleert de familie en bedankt het tehuis voor de zorg.

Video’s

Video bekijk hier de video omtrent haar overlijden en bekijk daaronder alle eerdere video’s over mevrouw Niermala Dewnarain:

FamilieNieuws Shoppen: Boeken over Suriname bij BOL.com? Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boeken over SurinameOf bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: 

Bomen van Paramaribo€ 19,50

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Suriname en de lange weg naar het WK€ 15,00

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis