Mr. Suriname, Arnie Benfield, is overleden

Arnie Benfield

Knap, talentvol en sterk. Een echte man, een mister, is er niet meer.

De Surinaamse Bodybuilding en Weightlifting Bond (SBWB) heeft met veel verdriet bekend gemaakt dat Arnie Benfield is overleden. Hij was ooit benoemd als Mister Suriname. Velen kenden hem als Poete.

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden, zijn vrienden en in het bijzonder de bodybuilding gemeenschap heel veel kracht en sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

QN Nieuws schreef het volgende:

Arnie Benfield
Poete

is overleden

Top bodybuilder tevens oud Mister Suriname Arnie Benfield is overleden. In het leven was Benfield los van zijn body buiding ook nog erg betrokken bij de worstelsport. De QN-Sport familie wenst de nabestaanden en familie heel veel sterkte toe.

En beste vriend van hem schreef de volgende condoleance:

RIP Arnie Benfield. Veelvoudig Mr. Suriname. Een sport icoon van weleer. Veelzijdige Sporter. ( kickboxer, weightlifter, worstelaar) Waka BUN mi Lobi Sportmakker, Trainingsbuddy maar vooral beste vriend 

Arnie Benfield

Arnie Benfield

FamilieNieuws winkel:
Wil jij ook een slankere taille? De meeste winkels in Nederland zijn nog gesloten maar online shoppen kan wel via Aliexpres.  Check hier de volledige collectie bij Aliexpress Nederland. Of koop onderstaande waisttrainer direct. 

FamilieNieuws Shoppen: Boeken over Suriname bij BOL.com? Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boeken over SurinameOf bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: 

Bomen van Paramaribo€ 19,50

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Suriname en de lange weg naar het WK€ 15,00

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis