Jonge moeder dood aangetroffen te Paramaribo – politie Suriname – foto’s

Asha Nagesar

Waarom gebeurt dit weer??!!! Bekijk hier het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. 

Het begon met een smeekbede op socal media. Ze is als sinds 5 maart spoorloos. De familie van Ashna Jagesar hoopte op een teken van leven. Maar helaas. Het lichaam van de moeder van 2 jonge kinderen is dood aangetroffen.

Haar partner, die aangifte van vermissing deed bij de politie, is aangehouden. Een zeer trieste maand voor de familie. Ze hebben pas 2 neefjes, die verdronken waren, gecremeerd. We wensen hen allemaal veel sterkte. Kijk ook naar de gedeelde foto’s. Geef het door aan belangstellenden. Wat gaan we doen om dit soort drama te stoppen in Suriname?

Politie Suriname schreef het volgende:

Lichaam aangetroffen in een goot langs de Eurekaweg te Paramaribo. De politie van het bureau Kwatta bijgestaan door rechercheurs van Kapitale Delicten kregen op zaterdagavond 13 maart van het Command Center de melding dat er een lichaam in een langs de weg lopende goot aan de Eurekaweg was aangetroffen.

Lees ook: 16-jarige Rayen en 18-jarige Sherwien verdronken – politie Suriname

Geen teken van leven

FamilieNieuws winkel
Wist u dat: Drogisterij.net heeft 2825 gezondheidsproducten en 455 geneesmiddelen en medicijnen die u direct kunt bestellen (Nederland). Vandaag besteld MORGEN in huis. Ga direct naar de website:

De wetsdienaren koersten naar de plek en troffen het lichaam van de 31-jarige vrouw Ashna Jagesar die geen levensteken meer vertoonde in de goot aan. De vrouw werd op zaterdag 6 maart als vermist opgegeven door haar 38-jarige vriend B.A. die op het politiebureau Meerzorg de aangifte had gedaan.

Uit het voorlopig onderzoek kwam naar voren dat het slachtoffer Ashna op diezelfde waarop haar vriend B.A. de aangifte had gedaan, van het werk was opgehaald. Aangezien elk spoor van de vrouw ontbrak, stond de familie van Ashna erop dat B.A. de aangifte van vermissing deed.

Enkele personen roken op zaterdagavond 13 maart tijdens het trimmen in het Eurekaproject een sterke geur en gingen hierop af. De trimmers troffen het ontzielde lichaam van de jonge vrouw in de goot aan en schakelden direct de politie in.

FamilieNieuws winkel:
Koop deze mooie AS ketting om je geliefde altijd bij je te dragen. Ben je op zoek naar een bijzondere ketting, waarmee je je geliefde kan herdenken? Wellicht is deze ketting dan wat voor jou. Bekijk de link om het direct te kopen:

Lees ook: Live video – De uitvaart van 16-jarige Rayen en 18-jarige Sherwien in Suriname

Haar vriend

Gelet op de kleding en de tatoeages kregen de wetsdienaren het vermoeden dat het om de vrouw ging die als vermist was opgegeven. Aangezien haar vriend B.A. tevens de aangever voor het laatst met haar in contact was en haar na het werk op een adres te Kwatta had afgezet, werd hij als verdachte aangemerkt. Hij werd op zondagmorgen 14 maart op zijn woonadres opgespoord en aangehouden.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is B.A. hangende het onderzoek in verzekering gesteld, terwijl het ontzielde lichaam van Ashna die in verre staat van ontbinding was, ter obductie in beslag is genomen. De doodsoorzaak van Ashna is vooralsnog onbekend. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze zaak.

Bekijk de gedeelde foto’s. Triest. Ze gaat gemist worden. We wensen haar nabestaanden veel sterkte toe.

FamilieNieuws Shoppen: Boeken over Suriname bij BOL.com? Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boeken over SurinameOf bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: 

Bomen van Paramaribo€ 19,50

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Suriname en de lange weg naar het WK€ 15,00

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis