Live video uitvaart dokter Prem Goerdin in Paramaribo – foto’s en video

Goerdin Paramaribo

Het plotselinge overlijden van dokter Goerdin heeft velen in de samenleving geraakt

Op dit moment wordt er afscheid genomen van de Surinaamse gynaecoloog Prem Goerdin. Hij was verbonden aan het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. En was vrij bekend onder velen van ons in de samenleving. Hij was vrouwenarts. Dokter Goerdin is 53 jaar geworden. Hij laat een vrouw en 2 kinderen achter. We wensen de families Goerdin en Monsanto veel power!

Live video: Speciaal voor de mensen, die er niet bij kunnen zijn, in Suriname en het buitenland, is er een live streaming. U kunt de video hier bekijken. Bekijk ook de vele gedeelde ontroerende foto’s en condoleances. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen zijn gezin, familieleden collega’s en zijn vele vrienden veel kracht en sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan!

Sterven is het verhuizen
van de wereld naar het hart
van de mensen die van je houden
Daar leef je verder

Overleden

Premkumar Goerdin

Hij overleed geheel onverwachts in de leeftijd van 53 jaar.
Hij was werkzaam in het Academisch ziekenhuis Paramaribo als gynaecoloog/obstetricus.
Goerdin laat een vrouw en 2 kinderen achter.

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en kijk daaronder naar een live video van de uitvaart die is op dit moment nog gaande:


Bekijk hier de video van de uitvaart. Geef het door aan belangstellenden:

Gaat de video niet open? Bekijk hem dan rechtstreeks via Youtube. Klik hier

FamilieNieuws Shoppen: Boeken over Suriname bij BOL.com? Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boeken over SurinameOf bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: 

Bomen van Paramaribo€ 19,50

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Suriname en de lange weg naar het WK€ 15,00

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis