Rijk worden met Wallet in Suriname? Lezen jullie mijn verhaal

rijk worden Suriname

Mukesh zit diep in de problemen

Rijk worden in Suriname? Dat kan op meerdere manieren. Een aantal mensen beweren dat het mogelijk is via WALLET. Ze hebben flink eraan verdiend. Maar weer anderen zijn honderden en soms wel duizenden SRD’s lichter. Beheerder Mukesh vertelt zijn deel van het verhaal. Lees zijn verhaal en geef het door aan een ieder. Wat voor advies hebben jullie voor hem?

Wallet verhaal

Hallo iedereen mijn naam is Mukesh uit Paramaribo. Ik wil graag mijn Wallet verhaal met jullie delen en jullie eigenlijk vertellen in wat voor problemen ik nu zit. Luister:

Zoals jullie misschien allemaal ook wel weten zijn er zoveel scams op facebook. Scams die je verzekeren dat je zoveel geld kan verdien. Wel, ik reageerde ook op eentje. Ik vroeg die persoon voor extra info. Ik kreeg app contact met een persoon en die vertelde me hoe ik een SRD 50 makkelijk kon omzetten naar een SRD 2800. Ik begreep alleen dat ik 2 mensen moest zoeken om verder te gaan

Dat heb ik gedaan. In de eerste instantie om te kijken of ik werkelijk van een SRD 50 een SRD 2800 kon ontvangen.  Ik heb het gedaan. Ik heb familieleden erover verteld en ook zij hebben hun kans genomen. Ze waren ook gaan betalen. Ondertussen waren we een maand verder en die groep ging maar niet verder. Ik hoorde maar van, ja als we geen mensen vinden kunnen we niet verder. Dus ik bleef ook maar mensen zoeken

Intussen las ik op Facebook dat andere mensen Wallet gingen promoten. Dat mensen daar wel uit gingen ontvangen. Er werden video’s op social media gepost. Je kon zien hoe mensen op de video rijk werden in Suriname. Je zag mensen van bekende teams van SRD 150 SRD, 8400 maken. En zo hebzuchtig als ik was: ik ben daarin gegaan. Ik dacht, ik blijf rustig wachten op de uitbetaling van die srd 50, maar ondertussen maak ik snel geld met die SRD 150. Het ging inderdaad wel soepel. Ik kon snel een deelbetaling van SRD 1050 ontvangen uit 1 groep. Ik had daar ook meerdere mensen binnengebracht. De mensen hadden vertrouwen in mij. Omdat ik ook had ontvangen, ze zouden dan sowieso ook aan de beurt komen.

Waarschuwingen


Er kwamen vele waarschuwingen online. Ook van de politie. Maar dat deed me niets. Ik geloofde meer in die video’s die ik op socoal media zag. Je zag waar mensen bundels met geld ontvingen. En weer zette ik geld in. Je kon ook meespelen in valuta. Voor een SRD 400 kreeg je dan SRD 22400. Via mij zijn ongeveer 50 mensen mee gaan spelen. Intussen had ik het spel wel begrepen

En ineens hoorde we dat die bekende groep waarin ik aan deelnam niet meer bestond. We hebben al ons geld verloren. Kijk als het alleen mijn geld was, dan kon ik het wel verwerken. Maar ik voelde me zo schuldig dat al die mensen, in feite door mij, ook al hun geld hebben verloren.

Ik besloot, omdat ik het spel inmiddels heel goed begreep, al die groepen over te nemen waar de mensen in zaten die via mij in het systeem zijn gekomen. Ik zou dan de beheerder worden. Ik heb met een ieder gesproken. Ik wilde weten of ze het ermee eens waren of niet. Ik zou op een eerlijke manier alles doen. Ik was trouwens niet de enige. Ook andere menen uit het team dat wegviel hebben hun eigen team gemaakt.

Hun inzet

Afijn, iedereen was eens. Ik had besloten om kleine groepen van 10 en 20 te maken. Waar mijn spelers opnieuw konden meedoen. Zodat ze tenminste op zo een manier hun inzet terug konden krijgen. Ongeveer een maand ging het soepel Maar het team begon te verspreiden. En zoals iedereen ook zei: Het is een Pyramide spel. Het gaat eens instorten.

Het begon toen met problemen. Voordat men begon was duidelijk dat je verplicht met 2 mensen moet komen. Ik legde men  uitgebreid uit wat de gevolgen zijn als er geen mensen in het systeem kwamen. Wat gebeurde: personen ging met 2 a 3 namen spelen. Of met namen van kinderen en zo begon de groep vast te zitten.

En sommige mensen wilden in meerder groepen hun geld inzetten. Ik remde ze meteen af, ik probeerde ze uit te leggen dat het beter was om af te wachten. Wacht eerst de betaling van je eerste deel af. Dan ga je weer verder. Ik heb ze gewaarschuwd

En nu ongeveer 6 maanden later komen er vrijwel geen nieuwe mensen meer binnen en zitten alle groepen vast. Ik wil zelf geen andere mensen meer zoeken. Straks komen een aantal mensen mij uitschelden en vragen om hun geld.

Ze begrijpen niet, het is een spel waar je 1 keer betaalt. Dat geld kun je niet terugkrijgen. Dat wat mensen betalen ontvangt de laatste persoon. Maar als er niemand bijkomt dan kun je niemand betalen.

Ik heb niemand zijn geld gestolen. Ik heb ook niemand opgelicht. Ik heb zelfs voor mensen voorgeschoten, dus uit mijn eigen zak heb ik mensen uitbetaald. En op den duur zitten de groepen vast en heb ik zelf mijn geld nooit teruggezien.

Rijk worden

Ik dacht dat je als beheerder rijk kan worden. Misschien is dat wel zo, maar ik ben er in ieder geval armer van geworden. Misschien zijn anderen wel rijk geworden hoor. Dan zal ik wel de enige zijn.

Gelukkig zijn er wel een paar mensen ie het spel wel goed begrijpen. Ze houden rekening. Ze weten dat er niets aan valt te doen en dat ze hun geld maar moeten vergeten. Ik snap dat het makkelijk klinkt om dat te zeggen. Het is een dure en moeilijke tijd. Het is niet makkelijk om nu aan geld te komen.

Een aantal mensen willen perse hun geld terug. Als ik bereken hoeveel mensen in totaal aan mij hebben betaald dan is het zo rond de SRD 8000.  Zo een 10 man hebben SRD 600 bij me gespeeld. Anderen met minder. Maar ik heb dat geld niet om ze terug te geven. Vanwaar moet ik het halen? Als ik rijk was, had ik het meteen gedaan. Ik wil nu echt verlost zijn van dit gedoe.

Echt waar, ik heb de mensen heel goed uitgelegd wat de risico’s zijn en wat er allemaal zou kunnen gebeuren en nu doen ze alsof ze van niets weten. Ik zeg je niet dat je niet moet meedoen, maar kijk aub naar je vermogen. Als arm bent kom dan niet met een SRD 150 spelen. Speel liever met een SRD 50. Want als de groep toevallig toch vast komt te zitten dan heb je niet teveel verloren.

Nu wil men aangifte tegen me doen… ze willen hun geld terug. Ik word moedeloos van al die berichten in mijn app. Mensen appen me constant. Ik probeer op iedereen te reageren. Ik ben erg druk, plus ik werk ook. Dan zeggen ze dat ze op opsporing gaan zetten. Andere beheerders hebben hun spelers gewoon in de steek gelaten. Maar ik blijf contact onderhouden met de mijne. We blijven gezamenlijk praten over hoe we dit gaan oplossen. En dan toch zeggen ze dat ik geen gehoor aan ze geef.

Ik wil stoppen

Ik wil eruit. Ik wil nooit meer iets over Wallet horen. Ik wil nu ook echt stoppen. Ik wil ook geen nieuwe mensen.

Lieve lezers, ik zoek echt hulp. Ik wil graag advies en oplossingen. Hoe kan ik mijn oude leven weer oppakken. Mijn leven voor Wallet. Ik leefde toen zalig.

Ik heb echt advies nodig. Moet ik alles over Wallet uit mijn cel verwijderen? Ik wil echt geen Wallet groepen meer. Geen Wallet contacten meer. Maar hoe dan? Straks als ik dat ga doen, gaan mensen mijn foto op social media zetten met de tekst: Wallet oplichter. Dat is echt mijn grootste nachtmerrie.

Ik kom ook uit een bekende familie, straks weten ze alles en dan krijgen ze een slechte naam door mij. Echt serieus ik moet er van af. Kunnen jullie me vertellen wat ik moet doen om Wallet uit mijn leven te verwijderen? Ik heb ontzettend veel spijt dat ik erin ben gegaan. Ik snap echt niet waarom ik al die waarschuwingen gewoon heb genegeerd. Ik zit nu diep in de schulden, zonder dat ik geld heb geleend of iemand zijn geld heb gebruikt..

Een beetje begrip

P.s. ik vertel mijn verhaal anoniem. Maar misschien dat er spelers zijn die mijn verhaal herkennen. Dan kunnen ze lezen hoe zwaar ik het heb. Misschien kunnen ze dan ook wat begrip opbrengen zodat ik een beetje rust kan hebben.  Ik heb hele negatieve gedachten nu. Ik kan met niemand erover praten. Ik moet er echt uit. Ik wil niet rondlopen met het idee dat menen me een oplichter vinden. Ik zit echt zelf ook diep in de problemen, ik ben ook veel geld verloren. Bedankt dat ik mijn verhaal mocht delen, ik hoop echt op een stukje begrip van de lezers. Dank jullie wel.

Lees ook: Mijn reactie op ‘wallet’ piramide spel in Suriname

Lees hier nogmaals de politiewaarschuwing omtrent ‘Wallet’.

Disclaimer: Let op dit is de mening en het verhaal van Mukesh. Dit is zijn eigen persoonlijke ervaring. Uiteraard is de wederpartij vrij om ook hun deel van het verhaal te delen. Hetzij in de comments of anoniem. Belangrijk: Dit is GEEN ‘Wallet’ promotie of afkraak. Mukesh heeft ons gevraagd zijn verhaal te delen en dat hebben we gedaan.

P.S. Wil je ook advies over je privéleven? Stuur ons jouw verhaal en we publiceren het gratis voor je! Je mag het ook appen naar +31685421200 of stuur het naar [email protected] ** U kunt hieronder reageren op dit verhaal! Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Coverfoto is een voorbeeldfoto. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. 

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook