Pt. Soekhle Soeknandan overleden in Suriname

Soeknandan buschauffeur

Liefhebbende man en papa Soekhle Soeknandan is overleden. Velen kenden hem als Bhai. De trotse bushouder, op de route lijn 5 en 3, is 60 jaar geworden. Bekijk het bericht voor meer informatie.

 

Wij van FamilieNieuws wensen zijn vrouw, kinderen, alle overige familieleden en nabestaanden heel veel kracht en sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Diepbedroefd maar erg dankbaar voor alle mooie herinneringen dia hij ons gaf, malen we bekend dat op 9 maart 2021, in de diepe avond van ons is heengegaan onze allerliefste n uniek echtgenoot en papa Pt.

Soekhle Chandre Soeknandan
Meer bekend als Bhai

Hij was trotse bushouder op route Lijn 3 en 5

De crematie heeft reeds plaatsgevonden te Paramaribo.
Geef het door aan belangstellenden.

Soeknandan buschauffeur

FamilieNieuws Shoppen: Boeken over Suriname bij BOL.com? Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boeken over SurinameOf bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: