Morgen nemen we afscheid van onze Safira Pengel te Bersaba Suriname – foto’s

Safira Pengel Paramaribo

Safira Pengel is er niet meer. Ze was amper 30 jaar oud en ze laat een zoontje van 6 maanden achter.

Sandra Pengel – Cairo laat hierbij weten dat vandaag een singi bakadina wordt gehouden en dat de uitvaart MORGEN, 11 maart 2021, zal plaatsvinden te Bersaba. Bekijk het bericht voor meer informatie.

Let op, er zullen vandaag en morgen bussen beschikbaar zijn. Geef het door aan belangstellenden. Bekijk de nieuwe foto’s. Wij van FamilieNieuws wensen alle familie, vrienden en overige nabestaanden heel veel kracht met het veel te vroege verlies. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Ik kom als de wind die je voelt en de regen
Volg wat je doet als het licht van de maan
Zoek me in alles dan kom je me tegen
Fluister mijn naam
En ik kom eraan

Onze lieve

Safira Nathalie Pengel

Safira Pengel Paramaribo

Is overleden in de leeftijd van 30 jaar
Geboren te Paramaribo 22-7-1990

Overleden op 26-2-2021

Uitvaart

De singi bakadina wordt gehouden op woensdag (vandaag ) 10 maart 2021 aan de Jadoenath Missierweg #28 (zijstraat van de Indira Ghandiweg) tijd: 17:00u-21.00u

De begrafenis is donderdag 11 maart 2021 te La Prosperité Bersaba aan de Lina Pengel weg #9
Gelegenheid tot afscheid nemen van Safira is van 15:30u tot 17:00u

Voor degene die belangstelling hebben voor de singi bakadina en begrafenis zal er een bus zijn te Pontbuiten op de hoek van de Nieuw Zorg weg. Er is ook een bus voor de mensen van Bersaba die belangstelling hebben voor de singi bakadina
voor info: 8655511

Namens de nabestaanden
Sandra Pengel-Cairo en Gezin

Bekijk de gedeelde foto’s:

Lees ook: Onze liefste Safira Pengel uit Paramaribo is overleden – foto’s

Eerder gedeelde foto’s:

FamilieNieuws winkel:
De winkels zijn gesloten maar online shoppen kan wel via Aliexpres. Heb je nog een pruik nodig? Check hier de volledige collectie bij Aliexpress Nederland. Of koop onderstaande pruiken direct. 

FamilieNieuws winkel:
DE winkels zijn gesloten maar online shoppen kan wel. Intens Wonen is een woonwinkel voor meubels, lampen, woonaccessoires en nog veel meer. Met een groot en groeiend assortiment, biedt Intens Wonen mooie producten tegen een betaalbare prijs. Klik op onderstaande link om meteen te shoppen. Kijk direct naar de mooie aanbiedingen. 

Ben jij eigenlijk wel goed verzekerd? Waar moet je allemaal aan denken? Bekijk de verschillende boeken over de verzekeringen via Bol.com. Bekijk onderstaande link. Bestel je vandaag? Dan kun je morgen al lezen. (Nederland):

GOED VERZEKERD?!€ 44,99

1 – 8 dagen

FamilieNieuws winkel:
De winkels zijn gesloten maar online shoppen. Bij BOL.com. Kan 24/7

Nieuw bed nodig? Bestel hem vandaag en slaap over een paar dagen in een nieuw bed. Bekijk de bol.com website voor alle bedden. Of koop direct onderstaand bed. 4 maart in huis! (Nederland)