Moeder: Mijn kinderen zijn terecht – update

kinderen Suriname

Vermiste waren kinderen

Hierbij een bericht van de dankbare moeder Jolanda Persaud.  Ze plaatste eerder een bericht dat haar twee kinderen, vermist waren. Ze waren na school niet thuisgekomen.

Ze heeft inmiddels aangegeven dat ze terecht zijn. .  Waren ze bij Opa Doelie? Lees wat een familielid daarover zegt. Bekijk het bericht voor meer informatie en deel het aub met iedereen. Dus we hoeven niet meer naar ze uit te kijken. We wensen de familie veel power

Oproep moeder

moeder kinderen

FamilieNieuws winkel:
De winkels zijn gesloten maar online shoppen kan wel via Aliexpres. Heb je nog een pruik nodig? Check hier de volledige collectie bij Aliexpress Nederland. Of koop onderstaande pruiken direct. 

Er circuleerden vanaf dag 1 al berichten dat de kinderen bij Opa Doelie waren. Inmiddels heeft een familielid bevestigd dat de kinderen inderdaad daar waren. Het verhaal is vermoedelijk erger dan we konden vermoeden. Het familielid schreef:

…”Mensen het geval van die vermiste kids, een bekende heeft het meisje iets ergs aangedaan. Wij familieleden willen dat dit gezegd wordt. Het misbruiken van kinderen moet eens ophouden. De kinderen zijn terecht maar het kon anders zijn afgelopen maar Godzijdank ze leeft nog (but she is not the little girl I knew anymore). Wat dit kind heeft verklaard was echt niet mooi om aan te horen, a meisje kies trauma. Mensen zoveel mogelijk delen. En ja negatieve commentaar lap ik aan mijn laarzen. Namens een droevige tante…

Het bericht bevat meer hartverscheurende details. We laten het verder over aan de politie. We wensen de familie heel veel kracht en sterkte

kinderen Suriname

 

FamilieNieuws winkel
Babyvoeding of luiers kopen? Dat kan ook bij BOL.com. Vandaag besteld? Morgen in huis. (Nederland). Bekijk onderstaande link en ga direct naar de website van BOL.COM:

FamilieNieuws winkel
Wist u dat: Drogisterij.net heeft 2825 gezondheidsproducten en 455 geneesmiddelen en medicijnen die u direct kunt bestellen (Nederland). Vandaag besteld MORGEN in huis. Ga direct naar de website:

Winkel jij ook graag bij BOL.com?
Ben je opzoek naar, make-up, huishoudelijke spulletjes of een leuk boek? BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk de aanbiedingen van deze week.
Of bekijk op onderstaande acties en begin met shoppen: