52-jarige man verliest leven in het verkeer – politie Suriname – foto’s

Peneux Suriname

Hierbij een droevig bericht van overlijden: Een 52-jarige man is omgekomen in het verkeer. Hij werd van achteren aangereden door een auto. Het slachtoffer, Arnold Peneux, was werkzaam als districtssecretaris in Suriname

Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Bekijk ook de verschillende condoleances en foto’s. We wensen alle nabestaanden heel veel kracht en sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Commissariaat Commewijne publiceerde onderstaand overlijdensbericht:

Mede namens de districtscommissaris dhr. Mohamedsafiek Radjab maken wij bekend dat op een zeer tragische wijze uit het leven is weggerukt onze medewerker , collega districtssecretaris dhr. Peneux Wiebe Arnold. Hij bereikte de leeftijd van 52 jaar en was laatstelijk werkzaam op de afdeling Milieu en Gezondheid Dienst (MGD).
Wij condoleren de familie met dit smartelijk verlies. De teraardebestelling wordt nader bekendgemaakt.

Politie Suriname schreef het volgende:

Bromfietser dodelijk aangereden

De 52-jarige Wiebe Peneux is in de avond van dinsdag 9 maart 2021 dodelijk aangereden door een personenauto aan de Pronkweg te Nieuw-Amsterdam in het district Commewijne. De politie van het bureau Nieuw-Amsterdam kreeg van het Command Center de melding van de aanrijding en koerste naar de locatie.

De wetsdienaren troffen bij aankomst de bromfietser, die geen levensteken meer vertoonde, op het wegdek aan. Het voorlopig onderzoek wees uit dat Wiebe en de 26-jarige pick-up bestuurder S.H. vanuit de richting van Meerzorg kwamen, gaande in die van Nieuw-Amsterdam. Ter hoogte van de Urutuweg werd de bromfietser van achteren aangereden. Wiebe liep zware letsels op en liet ter plaatse het leven.

De arts stelde formeel de dood van het verkeersslachtoffer vast, waarna het ontzielde lichaam van Wiebe in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag is genomen. Beide voertuigen zijn voor herkeuring door de politie in beslag genomen.

Het rijbewijs van de pick-up bestuurder S.H. is hangende het onderzoek ingevorderd. Hij zal bij de hulpofficier van Justitie worden voorgeleid, waarna het dossier ter verdere afhandeling zal worden opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Bekijk de gedeelde foto’s en condoleances:

FamilieNieuws winkel:
De winkels zijn gesloten maar online shoppen kan wel via Aliexpres. Heb je nog een pruik nodig? Check hier de volledige collectie bij Aliexpress Nederland. Of koop onderstaande pruiken direct. 

FamilieNieuws winkel:
DE winkels zijn gesloten maar online shoppen kan wel. Intens Wonen is een woonwinkel voor meubels, lampen, woonaccessoires en nog veel meer. Met een groot en groeiend assortiment, biedt Intens Wonen mooie producten tegen een betaalbare prijs. Klik op onderstaande link om meteen te shoppen. Kijk direct naar de mooie aanbiedingen. 

Ben jij eigenlijk wel goed verzekerd? Waar moet je allemaal aan denken? Bekijk de verschillende boeken over de verzekeringen via Bol.com. Bekijk onderstaande link. Bestel je vandaag? Dan kun je morgen al lezen. (Nederland):

GOED VERZEKERD?!€ 44,99

1 – 8 dagen

FamilieNieuws winkel:
De winkels zijn gesloten maar online shoppen. Bij BOL.com. Kan 24/7

Nieuw bed nodig? Bestel hem vandaag en slaap over een paar dagen in een nieuw bed. Bekijk de bol.com website voor alle bedden. Of koop direct onderstaand bed. 4 maart in huis! (Nederland)