Video – Moeder klopt aan bij 1 voor 12 Suriname

moeder 1 voor 12 Suriname

“Hij is zo geboren. Hij is een tweeling en de bevalling was heel zwaar.”

De emotionele alleenstaande moeder Sylvana Aboikoni vertelt haar verhaal aan Stichting 1 voor 12 Suriname. Haar zoontje is ziek en daar heeft ze het heel erg zwaar mee. Vanwege zijn ziekte kan ze niet werken. Maar dat is niet alles, haar woning heeft niet eens een toilet.

FamilieNieuws shoppen: De winkels zijn dicht, maar online shoppen kan altijd. Kijk hier wat Jacky Luxury te bieden heeft. Voor 1700 uur besteld? Vandaag nog verzonden (Nederland). Bekijk onderstaande link en begin meteen met shoppen:


Hun behoefte doen ze achterop in en gat! Ze vraagt de gemeenschap om haar bij te staan. Bekijk de video’s en ervaar de power van Stichting 1 voor 12. Dankzij de donateurs lukte het de fantastische meneer Louis Vismale om mama bij te staan. Bekijk de video’s. Geef het door aan iedereen, wellicht kunnen we samen mama ook een handje helpen. Luister naar haar oproep.

De alleenstaande en lieve moeder Sylvana Aboikoni is opzoek naar hulp voor haar zoon met meervoudige beperking. De jongen heeft extra zorg nodig vanwege zijn beperkingen en het feit dat hij ook een nierziekte heeft. Ze heeft in totaal 4 kinderen en ze kan het hoofd niet meer boven water houden. Ze heeft stichting 1 voor 12 Suriname om hulp gevraagd.

moeder 1 voor 12 Suriname

Bekijk hier de video over Syreno Aboikoni. Hij is een tweeling. Zijn oma, de moeder van zijn moeder, zorgt voor zijn tweeling paar. Zijn moeder Sylvana had het ontzettend moeilijk en vraagt de gemeenschap om hulp. De emotionele moeder deed eerder deze week haar verhaal. Het bleef niet onopgemerkt. Er is een tweede video waarin u de power van Stichting 1 voor 12 Suriname kunt waarnemen. Geef het door aan een ieder.

Bekijk hieronder de twee video’s. Geef het door aan belangstellenden.

Hieronder de update:


FamilieNieuws Shoppen: Boeken over Suriname bij BOL.com?
Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boeken over Suriname. Of bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: 


Trasal – vlag Suriname – surinaamse vlag 150x90cm€ 14,99
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06