Video – Het trieste verhaal van meneer Kaersenhout uit Paramaribo – 1 voor 12

Kaersenhout Paramaribo

“Je ziet hem, maar je kent zijn problemen niet. Zijn situatie is ernstig! Zijn huis is niet goed. Er zijn ratten, muizen, houtluizen en kakkerlakken”

Video – Zijn fantastische buren hebben de steun van 1 voor 12 Suriname ingeroepen. Meneer Kaersenhout, die wel kinderen en familie heeft, is letterlijk en figuurlijk alleen. Het kan zo niet langer. Hij is ziek, hulpbehoevend en de woning is eigenlijk niet leefbaar. Geen bad geen toilet. En een fornuis…kijkt u zelf maar.

Dat is geen gezonde en hygiënische situatie. 1 voor 12 doet veel voor de gemeenschap, maar ze kunnen het niet alleen. Ze doen een beroep op u. Geef daarom de video door aan een ieder. Niemand verdient het om zo te leven toch? Samen zijn we sterk.

Buurman in Paramaribo

1 voor 12 Suriname bracht de heer Uno Kaersehuis een bezoek aan huis. Meneer Kaersenhuis woont op Zorg en Hoop in Paramaribo. Hij verkeert in een slechte leef- en woon situatie. Hij heeft geen vast inkomen en verkeert ook in een slechte gezondheidstoestand. De buurt probeert hem gelukkig wel te helpen, maar hij moet structurele hulp krijgen.

Meneer woont al bijna 50 jaar in het huis vn zijn broer op Zorg en Hoop. Hij slaapt op iets wat je geen bed kunt noemen en het sanitair is slecht. Het huis is van zijn jongere broer die in Nederland woont. Hijhoeft gelukkig geen huur te betalen. Hij moet alleen water en licht betalen.

Meneer Uno heeft twee zonen. 1 in Nederland en 1 in Suriname. Hij krijgt sociale steun en de buren doen heel veel voor hem. Maar ze kunnen niet alles voor hem doen. Vandaar dat ze via 1 voor 12 hulp vragen.

Kaersenhout Paramaribo

Video

Meneer vertelt samen met zijn buurman zijn trieste levensverhaal. Ze doen een oproep want op deze manier kan hij niet verder leven. Bekijk de video en geef het door aan iedereen, wellicht kan er wat hulp voor hem komen. In welke vorm dan ook. 

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

FamilieNieuws winkel
Wist u dat: Drogisterij.net heeft 2825 gezondheidsproducten en 455 geneesmiddelen en medicijnen die u direct kunt bestellen (Nederland). Vandaag besteld MORGEN in huis. Ga direct naar de website:

Winkel jij ook graag bij BOL.com?
Ben je opzoek naar, make-up, huishoudelijke spulletjes of een leuk boek? BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Klik hier  en bekijk de aanbiedingen van deze week.
Of bekijk op onderstaande acties en begin met shoppen: