Onze vriendin Cheniece Mac Nack is overleden in Suriname – foto’s

Euredice Mac Nack

FamilieNieuws winkel: Heb je een goedkope pruik nodig? Check hier de volledige collectie bij Aliexpress Nederland. Of koop onderstaande pruiken direct.
  

God zal je nooit verlaten en je nooit laten vallen 

Een zeer droevig bericht van overlijden: Onze bestie Euredice Mac Nack is er niet meer. Ze is tragisch overleden. Ze was meer bekend als Cheniece. Cheniece is maar 29 jaartjes jong geworden. Dat maken haar collega’s, vrienden en besties bekend.

Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart in Suriname. Bekijk ook de gedeelde foto’s. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen haar  collega’s, vrienden en familieleden heel veel kracht en sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

God zal je nooit verlaten en je nooit laten vallen.
Hij zal je door je donkerste dagen heel leiden.

Met heel veel pijn en verdriet in ons hart, maar wel in grote dankbaarheid voor wat wij samen met haar mochten beleven, maken wij bekend dat van ons is heen gegaan. Onze geliefde collega en beste vriendin

Euredice Stephanie Mac Nack

Meer bekend als Cheniece onder ons .

Zij overleed in de jonge leeftijd van 29 jaar op donderdag 18 februari 2021 op tragische wijze.
De begrafenis is op donderdag 11 maart 2021 te Osembo in het district Para

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s. Geef het door aan belangstellenden:

FamilieNieuws winkel: Heb je een nodig? AliExpress is altijd open. En je pruik is heel snel in Nederland. Klik hier om meteen te winkelen. Of koop onderstaande pruik direct.

FamilieNieuws winkel: Heb je make-up nodig? Lippenstift, eyeliner of parfum? Jammer dat de winkels nog dicht zijn, maar niet getreurd. Bol.com is altijd open. Bij Bol.com heb je genoeg keuze in verschillende beauty producten. Vandaag besteld? Morgen in huis. (Nederland). Klik hier en bekijk de aanbiedingen van vandaag. Je kunt meteen shoppen.

Black Opal True Color Pore Perfecting Liquid F…€ 16,95
Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis
Brievenbusbloemen rode rozen€ 15,95
Op voorraad. Nu besteld, dinsdag in huis