27-jarige Chanelle overleden in het verkeer – politie Suriname – foto’s

Chanelle Suriname
Gisteren was GEEN goede dag in Suriname. 4 mensen zijn om het leven gekomen in het verkeer. 1 daarvan is de 27-jarige Chanelle. Haar zusje raakte gewond. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie omtrent het ongeval. En haar volledige identiteitsgegevens.
Bekijk ook de gedeelde foto’s en condoleances. Geef het door aan belangstellenden. Velen kenden haar als Candy. Ze gaat enorm gemist worden. De familie laat weten dat zij morgen (dinsdag 9 maart 2021) naar haar laatste rustplaats wordt gebracht. We wensen hen veel sterkte. Wil je ook je medeleven achterlaten dat kan.

Dodelijk verkeersongeval

Politie Suriname schreef het volgende: Verkeersongeval met 1 dode. De 27-jarige autobestuurder Chanelle Kasandikromo is in de avond van zondag 7 maart na een verkeersongeval aan de Wayamboweg overleden.
De politie van het bureau Groningen kreeg omstreeks 20.30 uur de melding dat aan de Wayamboweg voorbij de Zesde Rijweg een voertuig over de kop was geslagen. Toen de politie ter plaatse arriveerde troffen zij een auto op de langs de weg lopende berm aan van wie de bestuurder geen levensteken meer vertoonde.

Haar zusje

Onderzoek wees uit dat Chanelle met haar jongere zus D.K. als bijrijder over de Wayamboweg reed. Zij kwamen vanuit de richting van Paramaribo gaande in die van Groningen. Voorbij de Zesde rijweg verloor Chanelle bij het beschrijven van een rechtse bocht de controle over de besturing van het voertuig en kwam op de rechterberm terecht.
De auto sloeg over de kop en de bestuurder slingerde daarbij uit het voertuig, waarna deze op de berm tot stilstand kwam. Chanelle liet ter plaatse het leven, terwijl haar jongere zus per ontboden ambulance naar de Spoed Eisende Hulp werd afgevoerd. D.K. is ter observatie in de ziekeninrichting opgenomen. Een arts stelde de dood van Chanelle vast.

Niet gedronken

Chanelle die niet onder invloed van alcohol verkeerde was in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Het ontzielde lichaam van Chanelle is na afstemming met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

FamilieNieuws shoppen: De winkels zijn dicht, maar online shoppen kan altijd. Kijk hier wat Jacky Luxury te bieden heeft. Voor 1700 uur besteld? Vandaag nog verzonden (Nederland). Bekijk onderstaande link en begin meteen met shoppen:


Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en condoleances. Lees ook:
22-jarige zonder rijbewijs rijdt 3 mensen dood – politie Suriname video

FamilieNieuws Shoppen: Boeken over Suriname bij BOL.com? Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boeken over Suriname. Of bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: