22-jarige zonder rijbewijs rijdt 3 mensen dood – politie Suriname video

Drie families in zeer diepe rouw. Gisteren zijn 3 voetgangers dodelijk aangereden door een 22-jarige zonder rijbewijs. Bekijk hier het officiële politie bericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Bekijk ook een video ervan. Bekijk ook de identiteitsgegevens van de jonge slachtoffers. We wensen de nabestaanden heel veel kracht toe.

FamilieNieuws shoppen: De winkels zijn dicht, maar online shoppen kan altijd. Kijk hier wat Jacky Luxury te bieden heeft. Voor 1700 uur besteld? Vandaag nog verzonden (Nederland). Bekijk onderstaande link en begin meteen met shoppen:


Politie Suriname schreef: Drie doden en twee gewonden bij aanrijding Nieuw weergevondenweg
Drie voetgangers, de 17-jarige Aseya Acelie, de 26-jarige Jason Agwentie en Chavelero Sieran die vermoedelijk ook 26 jaar oud is, kwamen in de avond van zondag 7 maart na te zijn aangereden door een personenauto aan de Nieuw Weergevondenweg om het leven. Een vierde voetganger, J.P (22) en de eveneens 22-jarige autobestuurder E.P. werden per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. J.P. en E.P. zijn ter observatie in de ziekeninrichting opgenomen.
De politie van het bureau Latour kreeg omstreeks 21.00 uur de melding van een aanrijding met dodelijk afloop aan de Nieuw Weergevondenweg ter hoogte van de Monitorweg. Bij aankomst werden drie overleden voetgangers aangetroffen. Eén hunner belandde door de slag enkele meters verder op een erf, waarbij zijn lichaam onder een auto die in een garage geparkeerd stond terecht kwam.

Achterband op de stoep

Aan de hand van de aangetroffen sporen en de verklaring van de bestuurder E.P. reed deze met een vrij hoge snelheid over de Nieuw Weergevondenweg. Hij kwam vanuit de richting van de Hiraweg en ging richting de Indira Gandhiweg. Ter hoogte van pand no.30 kwam één van de achterbanden van zijn voertuig tegen het trottoirband aan. Hij verloor daarbij de controle over het stuur, raakte van de weg en kwam op het trottoir terecht.
Hij sloeg daarbij eerst een EBS mast omver en reed vervolgens de vier jongemannen aan die op de hoek van de Monitorweg stonden. De auto rolde door en kwam enkele meters verder tegen een schutting aan. Hij kwam daarna op het wegdek tot stilstand. Een bromfiets die langs de weg geparkeerd stond is door deze aanrijding total loss verklaard. De bromfiets was van 1 van de slachtoffers. De auto heeft aanzienlijke materiële schade opgelopen. Beide voertuigen zijn voor herkeuring in beslag genomen.

Geen rijbewijs

De bestuurder E.P., die niet onder invloed was van alcohol, blijkt niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Een arts stelde formeel de dood van de drie voetgangers vast. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de drie ontzielde lichamen voor obductie in beslag genomen. De bestuurder zal worden voorgeleid bij de hulpofficier van Justitie.
Het onderzoek is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Paramaribo.

FamilieNieuws Shoppen: Boeken over Suriname bij BOL.com? Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boeken over Suriname. Of bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: