Video – De bijzondere uitvaart van Jaysira Ravenberg – foto’s video’s

Jaysira Ravenberg

De make-up ster met het hart op de juiste plaats is vandaag begraven zoals ze was: Mooi, onvergetelijk en opvallend…als een BAAS

FamilieNieuws winkel: Heb je een pruik nodig? Check hier de volledige collectie bij Aliexpress Nederland. Of koop onderstaande pruiken direct.
  

De Surinaams – Nederlandse zeer populaire make-up artieste Jaysira Ravenberg, die Sharon Lucinda Bundel heette, is vandaag zaterdag 6 maart 2021 begraven in Nederland. Bekijk de video’s en foto’s van haar en de uitvaart. “Tell a friend to tell a friend”. Sterkte aan een ieder en in het bijzonder haar zoon! Tevens wensen we de nabestaanden van de prachtige Stephany Leonora (zie info omtrent stille tocht) en nog een andere vriend heel veel kracht toe. Zij zijn ook overleden tijdens hetzelfde auto ongeval in Ghana.

Overlijdensbericht:

Mijn lieve moeder, onze geweldige dochter, liefhebbende partner en zorgzame nicht & vriendin

Sharon Lucinda Bundel
(Jaysira Ravenberg)

Geboren Rotterdam 30-3-1985
Overleden Ghana 19-2-2021

Er is gelegenheid tot afscheid nemen van Sharon op vrijdag 5 maart 2021 van 15.45 tot 18.00 uur in het uitvaartcentrum Goetzee-Dela, Boezemsingel 35,te Rotterdam.

De plechtigheid voorafgaand aan de begrafenis zal op zaterdag 6 maart 2021 in besloten kring plaatsvinden.

Namens de nabestaanden:
Jayden
Ineke & Frank
Alex
Oom & tantes
Nichten & neven
Pablo

Vandaag werd er groots met ballonnen en witte paarden afscheid genomen van de in Ghana verongelukte Jaysira Ravenberg. Ook genaamd Sharon Lucinda Bundel. De 35-jarige Hiphop-artiest, make-upartist en influencer is op vrijdag 19 februari 2021 overlden na een verkeersongeluk in Ghana. De 35-jarige Rotterdamse was daar met haar 33-jarig vriendin en ondernemer Stephany Leonora. Zij waren samen met een 26-jarige vriend. Ze waren daar om straatarme kinderen te ondersteunen. Alle drie zijn om het leven gekomen. .

Ze laat een zoon achter.

Uitvaart

De uitvaart werd door honderden mensen in Rotterdam bijgewoond. Ze werd gedragen in een zwarte kist, in een prachtige koets met witte paarden.  Langs de weg stonden veel mensen met zwarte en gouden ballonnen. Er waren heel wat rode rozen. Jaysira werd door de dansende traditionele Surinaamse Wi Kan Doe-dragers naar haar laatste rustpaats gebracht. Haar uitvaart was precies zoals ze was… als een baas

P.s. Maandag wordt er een stille tocht gehouden voor de overleden Stephany Leonora. Zie onderstaande foto en geef het door aan belangstellenden:

Jaysira Ravenberg

Bekijk onderstaande foto’s en video’s van Jaysira. Geef het door aan belangstellenden.

FamilieNieuws winkel: Heb je een nodig? AliExpress is altijd open. En je pruik is heel snel in Nederland. Klik hier om meteen te winkelen. Of koop onderstaande pruik direct.

FamilieNieuws winkel: Heb je make-up nodig? Lippenstift, eyeliner of parfum? Jammer dat de winkels nog dicht zijn, maar niet getreurd. Bol.com is altijd open. Bij Bol.com heb je genoeg keuze in verschillende beauty producten. Vandaag besteld? Morgen in huis. (Nederland). Klik hier en bekijk de aanbiedingen van vandaag. Je kunt meteen shoppen.