Video – Alleenstaande moeder Silvia Ooiberg – 1 voor 12 Suriname

moeder Ooiberg

Kijk naar deze 4 prachtige kinderen. Moeder Silvia Ooiberg zag het leven even niet meer zitten. Ze was radeloos.

Video – De jonge alleenstaande moeder uit Suriname is uit een diep dal geklommen dankzij de hulp van donateurs en stichting 1 voor 12. Bekijk de video en luister naar haar verhaal en de oproep van meneer Vismale.

Geef het door aan een ieder zodat het de juiste mensen kan bereiken, de kinderen gaan namelijk nog niet naar school. U ziet het, de stichting doet veel voor de gemeenschap maar ze kunnen het niet alleen. Help je ook mee?

Alleenstaande moeder uit Suriname

FamilieNieuws winkel:
De winkels zijn gesloten maar online shoppen kan wel via Aliexpres. Heb je nog een pruik nodig? Check hier de volledige collectie bij Aliexpress Nederland. Of koop onderstaande pruiken direct. 

Het leven van deze alleenstaande moeder ziet er gelukkig weer iets rooskleuriger uit. Ze heeft een huis gekregen met alles erop en eraan. Maar er zijn nog een aantal zaken niet in orde. Belangrijke zaken voor de kinderen.

Silvia Ooiberg. Is een mama van 4 hele jonge kinderen. Ze heeft het een tijdje ontzettend zwaar gehad maar het gaat nu iets beter. Dankzij de hulp van een paar geweldige donateurs. De kinderen gaan helaas nog niet naar school. Dat moet snel geregeld worden.

Video

Bekijk de video. Silvia vertelt haar verhaal aan directeur Louis Vismale van Stichting 1 voor 12 Suriname. Geef het door aan een ieder zodat het de juiste mensen kan bereiken. Samen staan we sterk. Scrol naar beneden om ook de eerdere video van de moeder te bekijken.

FamilieNieuws winkel
Babyvoeding of luiers kopen? Dat kan ook bij BOL.com. Vandaag besteld? Morgen in huis. (Nederland). Bekijk onderstaande link en ga direct naar de website van BOL.COM:

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

FamilieNieuws winkel
Wist u dat: Drogisterij.net heeft 2825 gezondheidsproducten en 455 geneesmiddelen en medicijnen die u direct kunt bestellen (Nederland). Vandaag besteld MORGEN in huis. Ga direct naar de website:

Winkel jij ook graag bij BOL.com?
Ben je opzoek naar, make-up, huishoudelijke spulletjes of een leuk boek? BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk de aanbiedingen van deze week.
Of bekijk op onderstaande acties en begin met shoppen: 

Bekijk ook de eerdere video van Silvia Ooiberg: