Help meezoeken – Mijn kinderen zijn vandaag niet thuis gekomen

Vermiste kinderen

Hierbij een dringende oproep van moeder Jolanda Persaud.  Haar twee kinderen, Lieche en Nero, zijn spoorloos. Ze zijn niet thuisgekomen nadat ze van school zijn gegaan. Bekijk het bericht voor meer informatie en deel het aub met iedereen. 

Oproep moeder

FamilieNieuws winkel:
De winkels zijn gesloten maar online shoppen kan wel via Aliexpres. Heb je nog een pruik nodig? Check hier de volledige collectie bij Aliexpress Nederland. Of koop onderstaande pruiken direct. 

Mijn zoontje en mijn dochtertje zijn sedert vanmorgen uit huis gegaan naar school en sindsdien niet terug gekeerd. Lieche en Nero waar zijn jullie??  Een ieder die informatie kan versterken mag contact opnemen op het nummer 8833720 AUB mensen zoveel mogelijk delen

Foto van de kinderen. Geef het door aan iedereen!

kinderen vermist

Je kunt moeder Jolanda Persaud bereiken op Facebook

FamilieNieuws winkel
Babyvoeding of luiers kopen? Dat kan ook bij BOL.com. Vandaag besteld? Morgen in huis. (Nederland). Bekijk onderstaande link en ga direct naar de website van BOL.COM:

FamilieNieuws winkel
Wist u dat: Drogisterij.net heeft 2825 gezondheidsproducten en 455 geneesmiddelen en medicijnen die u direct kunt bestellen (Nederland). Vandaag besteld MORGEN in huis. Ga direct naar de website:

Winkel jij ook graag bij BOL.com?
Ben je opzoek naar, make-up, huishoudelijke spulletjes of een leuk boek? BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk de aanbiedingen van deze week.
Of bekijk op onderstaande acties en begin met shoppen: