20- jarige verliest leven in het verkeer – politie Suriname – video

Hanoeman politie

De bestuurder van de auto had GEEN rijbewijs. Waarom achter het stuur stappen terwijl je geen rijbewijs hebt? Nu is een jongeman, die in de bloei van zijn leven was, dood. En zijn familie blijft ontroostbaar achter!!

FamilieNieuws winkel:
De winkels zijn gesloten maar online shoppen kan wel via Aliexpres. Heb je nog een pruik nodig? Check hier de volledige collectie bij Aliexpress Nederland. Of koop onderstaande pruiken direct. 

Hierbij het officiële politiebericht omtrent de dood van een 20-jarige jongeman. Hij werd aangereden in Suriname. Bekijk het bericht om te lezen wat er precies is gebeurd en voor de volledige identiteitsgegevens van het slachtoffer. Bekijk ook een gedeelde video

Wij van FamilieNieuws wensen de familieleden, al zijn matties en overige nabestaanden heel veel kracht toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Politie Suriname schreef:

Bromfietser kort na aanrijding overleden. De 20- jarige bromfietser Tjadel Hanoeman is in de ochtend van zondag 28 februari na een aanrijding op de Catharina Sophiaweg op de afdeling Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden.

De politie van het bureau Calcutta werd omstreeks 10.45 uur telefonisch in kennis gesteld van een aanrijding tussen een bromfiets en een auto op voornoemde weg. De beller gaf verder aan dat de bromfietser niet aanspreekbaar was.
Bij aankomst van de politie werd de bromfietser op de langs de weg lopende berm aangetroffen.

De auto stond ineens stil

Onderzoek wees uit dat beide bestuurders voor de aanrijding over de Catharina Sophiaweg reden, gaande richting Boskamp. Op een gegeven moment bracht de 21-jarige autobestuurder E.R. die rechtsaf een inrit wilde afslaan zijn auto tot stilstand. Tjadel kwam daarbij vermoedelijk door onoplettendheid tegen de achterzijde van het voertuig aan.

Per ontboden ambulance werd de gewonde bromfietser afgevoerd naar de SEH van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Bij aankomst op de afdeling SEH, stelde de dienstdoende arts vast dat de bromfietser geen levensteken meer vertoonde. 

Geen rijbewijs

De 21-jarige autobestuurder E.R. die niet in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs verkeerde niet onder invloed van alcohol. De automobilist kwam met de schrik vrij en werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is E.R. in verzekering gesteld, terwijl het lichaam van de overleden Tjadel hangende het onderzoek in beslag is genomen. Beiden voertuigen zullen aan een herkeuring worden onderworpen.

FamilieNieuws winkel
Babyvoeding of luiers kopen? Dat kan ook bij BOL.com. Vandaag besteld? Morgen in huis. (Nederland). Bekijk onderstaande link en ga direct naar de website van BOL.COM:

 

FamilieNieuws winkel
Wist u dat: Drogisterij.net heeft 2825 gezondheidsproducten en 455 geneesmiddelen en medicijnen die u direct kunt bestellen (Nederland). Vandaag besteld MORGEN in huis. Ga direct naar de website:

Winkel jij ook graag bij BOL.com?
Ben je opzoek naar, make-up, huishoudelijke spulletjes of een leuk boek? BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk de aanbiedingen van deze week.
Of bekijk op onderstaande acties en begin met shoppen: 

Hanoeman politie Hanoeman politie