Onze geliefde Kenneth Isselt uit Paramaribo is overleden -foto’s

Isselt Paramaribo

Als iets liefs je verlaat, blijft nog altijd de liefde.
Een droevig bericht van overlijden:

Kennet Isselt uit Paramaribo is er niet meer. Dat maken de families Pengel, Niemel en Plet mede namens de overige nabestaanden bekend. Hij is 54 jaar geworden. Morgen, woensdag 3 maart 2021, zal er een singi bakadina plaatsvinden.

Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de overige gedeelde foto’s. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel kracht en sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Achter iedere traan van verdriet, schuilt een glimlach van herinnering. Afscheid nemen bestaat niet, ik ga wel weg maar verlaat je niet. Als de doden begraven zijn in de harten van de levenden, zijn zij waarlijk dood. Als iets liefs je verlaat, blijft nog altijd de liefde. Altijd samen in gedachten en in gedachten voor altijd samen.

Met grote verslagenheid vervullen wij de droeve plicht bekend te maken dat ons is komen te ontvallen na een kortstondig ziekbed op zaterdag 27 februari 2021, ons innig geliefde;

KENNETH RAYMOND ISSELT

Hij mocht slecht 54 jaar worden.

De singi bakadina zal plaatsvinden op woensdag 3 maart 2021 van 17:00 tot 21:00 ten huize van de overledene aan de Fajastonstraat #13 (Zijstraat van de Ramgoelamweg Paramaribo)

De uitvaart vindt plaatst op donderdag 4 maart 2021, bij de begraafplaats God’s Wijngaard aan de Leysweg te Paramaribo

Hij zal thuis opgebaard zijn alwaar er gelegenheid zal zijn tot afscheid nemen vanaf 14:00u tot 15:00u, gevolgd door een uitvaartdienst van 15:00u tot 16:00. Om 17:00u zullen wij onze Oom, Broer, Neef en Vader naar zijn laatste rustplaats brengen.

Lieve Kenneth, wij mensen zijn slechts nederig aan de wil van de Almachtige God. Hij heeft je tot zich geroepen. Daar ben je veilig en daar heb je in het eeuwige leven.

Waka bung lobi Omu,
Wi no sa vergiti Yu.
Till we meet again.

Namens de diepbedroefde Familie:
*Richel Pengel en Kinderen,
*Carlos Pengel en Gezin
* Ivy Niemel en Savarina Plet met hun gezinnen in Nederland.
*Haidy, Bianca en gezinnen

RUST ZACHT Kenneth.
GADO GENG WAN SWITI KON NA INI.

NEEMT U AUB DE COVID MAATREGELEN IN ACHT

Isselt Paramaribo Isselt Paramaribo Isselt Paramaribo

FamilieNieuws winkel:
De winkels zijn gesloten maar online shoppen kan wel via Aliexpres. Heb je nog een pruik nodig? Check hier de volledige collectie bij Aliexpress Nederland. Of koop onderstaande pruiken direct. 

FamilieNieuws winkel:
DE winkels zijn gesloten maar online shoppen kan wel. Intens Wonen is een woonwinkel voor meubels, lampen, woonaccessoires en nog veel meer. Met een groot en groeiend assortiment, biedt Intens Wonen mooie producten tegen een betaalbare prijs. Klik op onderstaande link om meteen te shoppen. Kijk direct naar de mooie aanbiedingen.

Ben jij eigenlijk wel goed verzekerd? Waar moet je allemaal aan denken? Bekijk de verschillende boeken over de verzekeringen via Bol.com. Bekijk onderstaande link. Bestel je vandaag? Dan kun je morgen al lezen. (Nederland):

GOED VERZEKERD?!€ 44,99

1 – 8 dagen

FamilieNieuws winkel:
De winkels zijn gesloten maar online shoppen. Bij BOL.com. Kan 24/7

Nieuw bed nodig? Bestel hem vandaag en slaap over een paar dagen in een nieuw bed. Bekijk de bol.com website voor alle bedden. Of koop direct onderstaand bed. (Nederland)