Morgen gaan wij ons prinsesje Noëlle Bijlhout in Suriname begraven – foto’s

Noelle Bijlhout Suriname

Je had hier verder moeten groeien, moeten bloeien, moeten dansen…

Met deze woorden maakt moeder Sheryl Bijlhout, mede namens vader De Mees Humbert Melvin, zus Tamira de Mees en de overige bedroefde familieleden, bekend dat haar dochter, haar prinses Noëlle Bijlhout is overleden. Ze is 18 jaar geworden

De begrafenis is MORGEN, woensdag 3 maart 2021 in Suriname. Bekijk het bericht voor meer informatie en om de gedeelde foto’s te bekijken. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen haar mama, papa en alle overige nabestaanden heel veel kracht en sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Je had hier verder moeten groeien net als bloemen moeten bloeien moeten dansen, liedjes zingen buitenspelen, in plassen springen. Groter worden, steeds wijzer zijn. Groter, groots maar je blijft klein. Het mooiste wat nog van je bloeit is de liefde die steeds groter groeit in harten vol liefde leef je voort zo ben en blijf je waar je hoort.

Op woensdag 3 maart 2021 wordt ons prinsesje

Noëlle Sarena Bijlhout

ten grave gedragen.

Vanaf 2 uur bestaat de gelegenheid om afscheid te nemen in de aula van Poese aan de Draibatrastraat (Winti Wai) waar zij zal worden opgebaard. Om half 3 is er een rouwdienst en om 4 uur wordt zij ten graven te gedragen op de begraafplaats aan de Schotelweg.

Rouw visite is op dinsdag 02 maart 2021 van 5 uur in de middag tot en met 20.00 u aan de Javaweg # 86

Namens
Moeder: Sheryl Bijlhout

Vader: De Mees Humbert Melvin
Zus: Tamira de Mees & schoonbroer CheJaqill GeorgeHek
De oma’s Irma Denswil en Irma Jonathas
De overige families
Olivia Adeline Bijlhout en Rodney
Gracia Bijlhout enDesney Groenewoud en Jason
Venessa Melanie, Kaly Ssa en Dillon Bylhout
Marvin Bijlhout en Lilian linger en Chyglaisha

De overige Families Bijlhout- Denswil, Jonathas – De mees.

De familie doet een verzoek dat er in plaats van bloemen een donatie wordt gegeven ten behoeve van Stichting Betheljada.

Gelieve de covid-19-maatregelen in acht te nemen. 

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s. Geeft u het door aanbelangstellenden:

FamilieNieuws winkel:
De winkels zijn gesloten maar online shoppen kan wel via Aliexpres. Heb je nog een pruik nodig? Check hier de volledige collectie bij Aliexpress Nederland. Of koop onderstaande pruiken direct. 

FamilieNieuws winkel:
DE winkels zijn gesloten maar online shoppen kan wel. Intens Wonen is een woonwinkel voor meubels, lampen, woonaccessoires en nog veel meer. Met een groot en groeiend assortiment, biedt Intens Wonen mooie producten tegen een betaalbare prijs. Klik op onderstaande link om meteen te shoppen. Kijk direct naar de mooie aanbiedingen.

Ben jij eigenlijk wel goed verzekerd? Waar moet je allemaal aan denken? Bekijk de verschillende boeken over de verzekeringen via Bol.com. Bekijk onderstaande link. Bestel je vandaag? Dan kun je morgen al lezen. (Nederland):

GOED VERZEKERD?!€ 44,99

1 – 8 dagen

FamilieNieuws winkel:
De winkels zijn gesloten maar online shoppen. Bij BOL.com. Kan 24/7

Nieuw bed nodig? Bestel hem vandaag en slaap over een paar dagen in een nieuw bed. Bekijk de bol.com website voor alle bedden. Of koop direct onderstaand bed. (Nederland)