Video – “Ik wil mijn baby en mijn vrouw” – 1 voor 12 Suriname

baby 1 voor 12 Suriname

Een belangrijke maar ook een trieste update. Zoveel mensen hebben gevraagd om de baby op te voeden

De jonge moeder is terug. Ze is in gesprek gegaan met meneer Loius Vismale van 1 voor 12 Suriname. De jonge moeder vertelt waarom ze weg is gegaan en waarom ze haar pas geboren baby bij haar moeder had achtergelaten. Ze zegt dat ze niet meer met de vader is.

De directeur is ook in gesprek met de vader van het kindje. Hij vertelt zijn deel van het verhaal. Hij vertelt weer heel iets anders. Hij wil zijn baby en zijn vrouw! Hoe moet het nu verder. Is dit een gezonde situatie voor de baby? Bekijk de video en geef het door aan anderen, wat dit gezin nodig heeft is goed advies. Wat denken jullie ervan?

Bekijk hier de nieuwe update. Bekijk daaronder de eerdere video met de noodoproep van oma:

FamilieNieuws winkel:
De winkels zijn gesloten maar online shoppen kan wel via Aliexpres. Heb je nog een pruik nodig? Check hier de volledige collectie bij Aliexpress Nederland. Of koop onderstaande pruiken direct. 

Eerder schreven we het volgende: Een pijnlijke video:

De 19-jarige van huis was weken van huis. Haar moeder was achtergebleven met haar 2 maanden oude baby. Zonder eten en zonder luiers!

Oma Rosalina as radeloos. Ze is zelf moeder van 7 kinderen. De baby moest aan de borst en had vermoedelijk ook medische hulp nodig. Oma had bijna niets voor de baby. Ze vertelde over haar problemen met haar kinderen. Ze is moeder van 7 kinderen. En heeft het ontzettend zwaar. Haar leefsituatie is niet goed.

FamilieNieuws winkel
Babyvoeding of luiers kopen? Dat kan ook bij BOL.com. Vandaag besteld? Morgen in huis. (Nederland). Bekijk onderstaande link en ga direct naar de website van BOL.COM:

Bekijk de eerdere video:

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

FamilieNieuws winkel
Wist u dat: Drogisterij.net heeft 2825 gezondheidsproducten en 455 geneesmiddelen en medicijnen die u direct kunt bestellen (Nederland). Vandaag besteld MORGEN in huis. Ga direct naar de website:

Winkel jij ook graag bij BOL.com?
Ben je opzoek naar, make-up, huishoudelijke spulletjes of een leuk boek? BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk de aanbiedingen van deze week.
Of bekijk op onderstaande acties en begin met shoppen: