Voetbaltrainer Melvin Houwen is overleden in Suriname – foto’s video

De voetbalwereld moet een groot verlies verwerken. Melvin Houwen is er niet meer

De oud voetbal trainer uit Suriname is heengegaan. Hij is aangevallen door Braziliaanse bijen. Een plotseling en verdrietig verlies. Bekijk het bericht voor meer informatie en om de vele gedeelde condoleances en herinneringen te lezen. Kijk ook naar een interessante video van hem samen met onze bondscoach, Dean Gorre, die niet alleen een collega verliest maar ook een goede vriend.

Melvin laat zijn hoogzwangere vrouw achter. Wij van FamilieNieuws wensen zijn gezin, zijn familie, matties en collega’s in de sport heel veel kracht en sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Overleden

Melvin Houwen

Hij was jeugd trainer van Leo Victor en trainer van SV Sophia & SV Sunny Point. Houwen heeft ook als tolk gefungeerd voor de SVB bij komst van Franse teams naar Suriname. (zie video)

Overige informatie volgt nog 

Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en condoleances. We wensen iedereen veel sterkte toe

Bekijk hier ook en video van hem aan het werk:

FamilieNieuws winkel:
DE winkels zijn gesloten maar online shoppen kan wel. Intens Wonen is een woonwinkel voor meubels, lampen, woonaccessoires en nog veel meer. Met een groot en groeiend assortiment, biedt Intens Wonen mooie producten tegen een betaalbare prijs. Klik op onderstaande link om meteen te shoppen. Kijk direct naar de mooie aanbiedingen. 


Ben jij eigenlijk wel goed verzekerd? Waar moet je allemaal aan denken? Bekijk de verschillende boeken over de verzekeringen via Bol.com. Bekijk onderstaande link. Bestel je vandaag? Dan kun je morgen al lezen. (Nederland):

FamilieNieuws winkel:
De winkels zijn gesloten maar online shoppen kan wel via Aliexpres. Heb je nog een pruik nodig? Check hier de volledige collectie bij Aliexpress Nederland. Of koop onderstaande pruiken direct.