Video’s – Ouders van gedumpte baby in de Bijlmer gevonden

Baby Amsterdam

“Hoe kan iemand een pasgeboren baby in een vuilcontainer gooien?”

Een baby is van de week in een vuilcontainer in Amsterdam Zuid- Oost gedumpt. Verstopt in een gele jumbo tas. De baby leefde gelukkig nog en omdat het zo aan het huilen was konden de buren, het meisje, bevrijden.

Inmiddels zijn de twee jonge ouders gevonden. Ook een oma was aangehouden. Bekijk het bericht en de eerder gedeelde video’s voor meer informatie. De buurtbewoners hebben er geen woorden voor. Een trieste gebeurtenis, vooral omdat er genoeg mensen zijn die deze baby met liefde zouden willen opvoeden.

Baby gedumpt in de Bijlmer

Inmiddels zijn de 17-jarige ouders, van de in een container gevonden baby, aangehouden in Nederland. Het pasgeboren meisje was op 21 februari 2021 in een container aan het Meernhof in Zuidoost gevonden. De twee hebben inmiddels verklaard de ouders van de baby te zijn. Beiden worden verdacht van poging tot kinder-moord.

De voorlopige hechtenis van de 17-jarige jongen is onder voorwaarden geschorst. De moeder van het minderjarige meisje, de oma van de baby, werd ook aangehouden maar is weer heengezonden. Haar rol wordt verder onderzocht. De pasgeboren baby, een meisje, is inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis. Ze is nu bij een pleeggezin.

Video’s

Bekijk hier de video’s erover:

Lees hier meer in het Parool

FamilieNieuws winkel:
DE winkels zijn gesloten maar online shoppen kan wel. Intens Wonen is een woonwinkel voor meubels, lampen, woonaccessoires en nog veel meer. Met een groot en groeiend assortiment, biedt Intens Wonen mooie producten tegen een betaalbare prijs. Klik op onderstaande link om meteen te shoppen. Kijk direct naar de mooie aanbiedingen. 


Ben jij eigenlijk wel goed verzekerd? Waar moet je allemaal aan denken? Bekijk de verschillende boeken over de verzekeringen via Bol.com. Bekijk onderstaande link. Bestel je vandaag? Dan kun je morgen al lezen. (Nederland):

FamilieNieuws winkel:
De winkels zijn gesloten maar online shoppen kan wel via Aliexpres. Heb je nog een pruik nodig? Check hier de volledige collectie bij Aliexpress Nederland. Of koop onderstaande pruiken direct.