Foto’s – Orpheo Becker is vandaag overleden

Orpheo Becker overleden

Een heel zielig bericht van overlijden. Velen kunnen het nieuws niet geloven, maar helaas het is wel waar. Orpheo Becker is vandaag overleden. Zijn dood laat velen in Suriname met heel veel verdriet achter. Zijn vrienden noemden hem ook wel: Boris Becker!

Een aantal mensen hebben hun herinneringen gedeeld. Veel condoleances hebben we binnengekregen. Orpheo, was een mattie voor velen. Bekijk de vele foto’s in het bericht en geef het door aan belangstellenden.

Wij van FamilieNieuws wensen zijn familieleden, in het bijzonder de families Becker en Boerleider, de nabestaanden en vele vrienden heel veel sterkte met dit veel te jonge verlies. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Why are good people dying?

Rip

Orpheo Becker

Overleden 25 februari 2021

Bekijk de vele gedeelde foto’s, condoleances en herinneringen. Geef het door aan belangstellenden.

FamilieNieuws winkel:
DE winkels zijn gesloten maar online shoppen kan wel. Intens Wonen is een woonwinkel voor meubels, lampen, woonaccessoires en nog veel meer. Met een groot en groeiend assortiment, biedt Intens Wonen mooie producten tegen een betaalbare prijs. Klik op onderstaande link om meteen te shoppen. Kijk direct naar de mooie aanbiedingen. 


Ben jij eigenlijk wel goed verzekerd? Waar moet je allemaal aan denken? Bekijk de verschillende boeken over de verzekeringen via Bol.com. Bekijk onderstaande link. Bestel je vandaag? Dan kun je morgen al lezen. (Nederland):