Mijn man Rafael Soesman is overleden – foto’s Suriname

We hebben intens veel verdriet in ons hart De bedroefde Yvette Soesman – Rokadji, maakt mede namens de kinderen Alejandro en Rafaela en de overige families, het overlijden van haar man Rafael Soesman bekend. De Sergeant der Eerste Klasse in het Nationaal Leger is 48 jaar geworden.
De crematie zal MORGEN, donderdag 25 februari 2021, plaatsvinden. Bekijk het bericht en de overige condoleances voor meer informatie. Wij van FamilieNieuws wensen zijn gezin en de overige nabestaanden heel veel kracht en sterkte met dit verlies. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Met intens verdriet in ons hart maken wij bekend dat op zondag 21 februari 2021 van ons is heengegaan mijn liefhebbende man en onze vader

Rafael Humberto Soesman

In de leeftijd van 48 jaar In leven was hij Sergeant der Eerste Klasse in het Nationaal Leger

De crematie zal op donderdag 25 februari 2021 plaatsvinden in Paramaribo. Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden.

FamilieNieuws winkel: Koop deze mooie AS ketting om je geliefde altijd bij je te dragen. Ben je op zoek naar een bijzondere ketting, waarmee je je geliefde kan herdenken? Wellicht is deze ketting dan wat voor jou. Bekijk onderstaande link om het direct te kopen:

** U kunt hieronder uw condoleance plaatsen