Live video uitvaart – Leonel Soetosenojo te Paramaribo – foto’s

Leonel Soetosenojo overleden Suriname
Op dit moment is de uitvaart van Leonel Soetosenojo in Paramaribo. Een echtgenoot, vader, mattie, broer en super-oom. Een bekend gezicht in de samenleving. Hij was ook docent op NATIN.
Live video – Er is een live streaming voor de mensen in Suriname en Nederland die er niet bij kunnen zijn. U kunt de video daarvan hier bekijken. Bekijk ook de overige gedeelde foto’s en condoleances. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel kracht toe met dit verlies. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

The Lord watches over you The Lord is your shade at your right hand The sun will not harm you by day nor will the moon by night

Overleden Echtgenoot, vader, zwager, oom, broer en mattie

Leonel Johan Soetosenojo

Geboren 22 januari 1956 te Nieuw Nickerie Overleden 12 februari 2021 te Paramaribo

Bekijk hier de live video van de uitvaart:

FamilieNieuws winkel: Ben jij eigenlijk wel goed verzekerd? Waar moet je allemaal aan denken? Bekijk de verschillende boeken over de verzekeringen via Bol.com. Bekijk onderstaande link. Bestel je vandaag? Dan kun je morgen al lezen. (Nederland):

Lukt het niet om de video te openen? Bekijk hem dan rechtstreek via Youtube van surinamelivestreaming. Klik hier.

FamilieNieuws winkel: Koop deze mooie AS ketting om je geliefde altijd bij je te dragen. Ben je op zoek naar een bijzondere ketting, waarmee je je geliefde kan herdenken? Wellicht is deze ketting dan wat voor jou. Bekijk onderstaande link om het direct te kopen:

** U kunt hieronder uw condoleance plaatsen