Video – Ramon zijn neus is aan het bederven – Suriname

neus Suriname

Het begon met een simpel puistje, maar nu is zijn neus letterlijk aan het wegvreten. Hij heeft zoveel pijn dat hij s’ avonds niet kan slapen. En ademen gaat moeizaam. Hij moet dringend geholpen worden.

Ramon en zijn emotionele moeder vertellen hun trieste verhaal aan Stichting 1 voor 12 Suriname. Bekijk de video en geef het door aan een ieder wellicht kan het de juiste mensen bereiken. Let op: De beelden kunnen een beetje vervelend overkomen. Meneer Vismale en de stichting doen veel voor de gemeenschap maar ze kunnen het niet alleen. Help je ook mee?

41-jarige Ramon

Wie zijn neus schendt, schendt zijn aangezicht. Dat is een bekend spreekwoord. Dat is ook precies wat de 41-jarige Ramon Amania uit Suriname nu overkomt. Zijn neus is letterlijk aan het bederven. Hij ontdekte een puistje aan zijn neus, dat nu een pijnlijke wond is geworden.

Hulp is moeilijk want Ramon heeft geen ziektekosten verzekering. De kosten voor de dokter moet hij uit eigen zak betalen en dat kan nu niet omdat hij geen inkomen heeft. Daarom gaat hij niet naar de dokter. Maar de wond wordt steeds groter en ademen gaat steeds moeizamer. Hulp is noodzakelijk

FamilieNieuws winkel
Wist u dat: Drogisterij.net heeft 2825 gezondheidsproducten en 455 geneesmiddelen en medicijnen die u direct kunt bestellen (Nederland). Vandaag besteld MORGEN in huis. Ga direct naar de website:

 

Bij zijn moeder

neus Suriname

Hij zit bij zijn moeder thuis en die moet het doen met enkel een AOV uitkering. Amania heeft nu een dringende injectie nodig. Zijn moeder staat hem bij in het gesprek met Stichting 1 voor 12. Ze vertelt hoe de wond begon en wat ze nodig hebben.

Ze doen een oproep aan de gemeenschap. Bekijk de video en geef het door aan iedereen. Wie weet kan het de juiste mensen bereiken voor extra hulp

Video 1 voor 12

FamilieNieuws winkel
Babyvoeding of luiers kopen? Dat kan ook bij BOL.com. Vandaag besteld? Morgen in huis. (Nederland). Bekijk onderstaande link en ga direct naar de website van BOL.COM:

 

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u direct doneren?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Winkel jij ook graag bij BOL.com?
Ben je opzoek naar, make-up, huishoudelijke spulletjes of een leuk boek? BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk de aanbiedingen van deze week.
Of bekijk op onderstaande acties en begin met shoppen: