Onze lieve Deborah Snijders uit Paramaribo is er niet meer – foto’s

Deborah Snijders Paramaribo
Velen gaan de prachtige en moedige moeder, vrouw, dochter en hartsvriendin missen Een heel droevig bericht van overlijden: De goedlachse  Deborah Snijders uit Paramaribo is overleden. Debbie is 46 jaar geworden.
Bekijk het bericht voor meer informatie en om de vele gedeelde foto’s en condoleances te bekijken. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de families Deets en Snijders, al haar vrienden, vriendinnen en collega’s heel heel sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

We’ve lost a beautiful flower and God gained another.

Als een bloem stralend, sierlijk en krachtig, zo was zij. als een bloem waar iedereen die haar kende van genoot, zo was zij. als een bloem waarvan de geur des levens langzaam door de wind is meegenomen en door onze harten werd ontvangen, zo werd zij. als een bloem wier positieve levenshouding onze gedachten vervult, zo blijft zij.

~ Jennifer ~

Het lichaam vergaat, Maar onze herinneringen en mijn liefde voor jou blijven altijd in mijn hart

Overleden, Onze liefste

Deborah Lucille Snijders Debbie

In de leeftijd van 46 jaar

De crematie zal woensdag 24 februari 2021, plaatsvinden. Geef het door aan belangstellenden

Wij wensen haar gezin en vader Errol Snijders heel veel kracht toe

Bekijk hieronder de gedeelde foto’s en condoleances.

FamilieNieuws winkel Wist u dat: Drogisterij.net heeft 2825 gezondheidsproducten en 455 geneesmiddelen en medicijnen die u direct kunt bestellen (Nederland). Vandaag besteld MORGEN in huis. Ga direct naar de website:

FamilieNieuws Shoppen: Boeken over Suriname bij BOL.com? Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boeken over Suriname. Of bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: