Onze geliefde mama Ismay Wielzen – Ost uit Coronie is overleden

Ost Coronie
Ismay Ost: De vrolijke unieke ‘Dame’ die ook onder de jongeren heel geliefd was. Velen zijn diepgeraakt door haar dood.  Hierbij maken de kinderen van mevrouw Ismay Ost uit Coronie het trieste bericht bekend dat hun moeder is overleden na een kort ziekbed. Zij was weduwe van Alouisuis Wielzen
Bekijk het bericht voor meer informatie. De uitvaart zal plaatsvinden in Coronie. Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de kinderen en de overige nabestaanden heel veel kracht en sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan

Nooit vragend, nooit klagend . Je lasten in stilte dragend. Ja handen hebben voor ons gewerkt ,je hart heeft voor ons geklopt. Je ogen hebben ons tot het laatste moment gezocht.

Voorbij is nu haar levensbaan zij is tot God nu opgegaan. Bevrijd van angsten zorg en druk zal zij genieten Gods geluk.

Intens verdrietig maar dankbaar dat verder lijden haar bespaard is, maken de kinderen, stiefkinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen bekend dat na een kortstondig ziekbed van hen is heen gegaan, hun moeder, stiefmoeder, grootmoeder en overgrootmoeder, Mw de weduwe

Ismay Wielzen Ost

Geboren op 12 december 1948 te Coronie en overleden op 21 februari 2021 te Paramaribo. Zij was weduwe van wijlen Alouisuis Wielzen. Uitvaart

De singi baka dina is op vrijdag 26 februari 2021 ten huize van de overledene aan de Voorstraat.

De uitvaart vindt plaats op zaterdag 27 februari 2021 te Mary’s hoop Coronie. Van 14:00u-14:30u zal er gelegenheid zijn tot het nemen van afscheid in de RK kerk .

Uit allernaam De kinderen Dennis Hooplot en gezin Derrel Kajuffa en vrouw Martin Ost Natasha Wielzen en kind Chiquita Wielzen en gezin Benson Wielzen en gezin

De stiefkinderen Dulciene Faerber – Wielzen Norma Wielzen Carlo Wielzen Cornelis Wielzen Danielle Righters

Rust in vrede mama

FamilieNieuws shoppen Wist u dat: Drogisterij.net heeft 2825 gezondheidsproducten en 455 geneesmiddelen en medicijnen die u direct kunt bestellen (Nederland). Vandaag besteld MORGEN in huis. Ga direct naar de website:

Ost Coronie Ost Coronie

FamilieNieuws Shoppen: Boeken over Suriname bij BOL.com? Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon meer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boeken over Suriname. Of bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: