Militair Rafael Soesman overleden – politie Suriname video – foto’s

militair Soesman

Veel te jong en veel te vroeg is Rafael Soesman overleden. Hij is 48 jaar geworden en was militair.

Bekijk hier het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Bekijk ook de overige gedeelde foto’s, condoleances en een video. De uitvaart zal donderdag plaatsvinden in Suriname.

Geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel kracht en sterkte met dit verlies. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

48 jaar

Zondag 21 februari 2021 vond omstreeks 11.18 uur een ongeval plaats aan de Krakaweg ter hoogte van de Sabakoebrug, waarbij de 48-jarige motorfietser Rafael Soesman kwam te overlijden.

De politie van het bureau Zanderij reed op dat tijdstip voorbij en werden gestopt door omstanders die langs de weg stonden. Onderzoek wees uit dat de motorrijder met een vrij hoge snelheid reed over de Krakaweg. Hij kwam vanuit de richting van Zanderij en gaande in die van de Afobakaweg.

Op slag dood

Ter hoogte van de Sabakoebrug verloor Rafael door tot nog toe onbekende reden de controle over de besturing van het voertuig. Hij raakte van de weg, waarbij zijn hoofd vermoedelijk tegen de steunkabel van een elektrische mast die langs de weg staat, moet zijn aangekomen. Door de slag kwam de motorrijder te vallen en belandde met zware letsels die hij opliep op aan zijn hoofd in de langs de weg lopende ravijntje. Rafael was vrijwel op slag dood. .

Na overleg met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Rafael afgestaan aan de nabestaanden.

Gedeelde foto’s en video’s

militair Soesman

FamilieNieuws shoppen: De winkels zijn dicht, maar online shoppen kan altijd. Kijk hier wat Jacky Luxury te bieden heeft. Voor 1700 uur besteld? Vandaag nog verzonden (Nederland). Bekijk onderstaande link en begin meteen met shoppen:

Winkel jij ook graag bij BOL.com?
Ben je opzoek naar, make-up, huishoudelijke spulletjes of een leuk boek? BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk de aanbiedingen van deze week.
Of bekijk op onderstaande acties en begin met shoppen: