Live video – De uitvaart van 16-jarige Rayen en 18-jarige Sherwien in Suriname

crematie Chinkoe Suriname

Een hartverscheurende gebeurtenis voor de familie Chinkoe. Op dit moment is de crematie van de verdronken neefjes. Ze worden samen gecremeerd in Suriname

Live video – Voor de mensen die er niet bij konden zijn is er een live streaming. U kunt de video hier bekijken Let op: de beelden kunnen emotioneel overkomen. Houdt u daar aub rekening mee. Bekijk ook de gedeelde foto’s. Wij van FamilieNieuws wensen de familie Chinkoe, de matties van de jongens en de overige nabestaanden heel veel kracht toe met dit zware verlies. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Twee neven samen verdronken

Een familie uitje is afgelopen zondag geëindigd in een hartverscheurende gebeurtenis. De twee neven, de 18-jarige Sherwien Chinkoe en de 16-jarige Rayen Chinkoe zijn te Braamspunt in de Surinamerivier verdronken.

De twee zijn vandaag samen in het bijzijn van de familie gecremeerd. U kunt hieronder de video en foto’s van de uitvaart bekijken. Geef het door aan geïnteresseerden. 

FamilieNieuws winkel
Wist u dat: Drogisterij.net heeft 2825 gezondheidsproducten en 455 geneesmiddelen en medicijnen die u direct kunt bestellen (Nederland). Vandaag besteld MORGEN in huis. Ga direct naar de website:


Lukt het niet om de video te bekijken? Bekijk hem dan rechtstreeks op de Youtube pagina van Muradin Livestream. Klik hier.

Winkel jij ook graag bij BOL.com?
BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk de aanbiedingen van deze week.
Of bekijk op onderstaande acties en begin met shoppen: 

Lees ook: 16-jarige Rayen en 18-jarige Sherwien verdronken – politie Suriname

FamilieNieuws winkel: Koop deze mooie AS ketting om je geliefde altijd bij je te dragen. Ben je op zoek naar een bijzondere ketting, waarmee je je geliefde kan herdenken? Wellicht is deze ketting dan wat voor jou. Bekijk de link om het direct te kopen:

** U kunt hieronder uw condoleance plaatsen