Video – “Ik heb duizenden betaald voor beveiliging, voor niets!”

Suriname vakantie

“Waarom moeten reizigers die naar Suriname vliegen zoveel betalen voor beveiliging terwijl er niets beveiligd wordt?” Is het voor sommige beveiligingsbedrijven een ‘mik monie” torie?

Video – Mevrouw Plet wil graag dat mensen weten wat haar is overkomen in Suriname. En vertelt daarom haar verhaal aan de media.

Ze is naar Paramaribo afgereisd voor een sterfgeval. Ze kon vanwege de thuisquarantaine de uitvaart buiten de stad niet bijwonen, maar wat ze zo erg vindt is dat ze nooit en te nimmer iemand bij haar thuis heeft gezien.

Heeft ze daarom zoveel geld betaald? Moet ze hier werk van maken en haar geld terug eisen? Of is dit nu eenmaal hoe het werkt? Bekijk de video en geef het door aan anderen. Hebben meer mensen dit meegemaakt?

Gereisd voor en sterfgeval

Wilma Plet is vanwege een sterfgeval in december 2020 afgereisd van Nederland naar Suriname. Voor haar aankomst diende ze een aantal zaken in orde te hebben, dit in verband met de covid-19 maatregelen.

FamilieNieuws shoppen: De winkels zijn dicht, maar online shoppen kan altijd. Kijk hier wat Jacky Luxury te bieden heeft. Voor 1700 uur besteld? Vandaag nog verzonden (Nederland). Bekijk onderstaande link en begin meteen met shoppen:

Ze moest bijvoorbeeld een bedrag van SRD2000 betalen voor huisbewaking. Omdat ze direct na aankomst in thuisquarantaine moest gaan. Dat kon alleen met huisbewaking.

Duizenden betaald

Suriname vakantie
Mevrouw Plet doet haar verhaal aan TBN Suriname

Geen probleem. Het geld is betaald. Maar wat mevrouw heel apart vindt is dat er nooit iemand bij haar thuis is geweest.

Ze heeft ook nooit een telefoontje gehad of ze daadwerkelijk thuis is gebleven. Ze heeft het geld dus eigenlijk voor niets betaald.

Video

Dat zegt mevrouw Plet tegen TBN Prime Alert. Bekijk de volgende video daarover en geef het door aan een ieder. Zijn er meer mensen die dit hebben meegemaakt? U kunt hieronder in de comment reageren.

FamilieNieuws Shoppen: Boeken over Suriname bij BOL.com?
Ga jij binnenkort op vakantie naar Suriname? En weet je niet wat je moet doen tijdens de lange vlucht? Of wil je gewoon mer lezen over het mooie land. Koop dan een leuk boek.  BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas nog gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk hun  mooie en uitgebreide collectie met boeken over Suriname. Of bekijk onderstaande boeken. Bestel ze vandaag dan kun je morgen al beginnen met lezen: