Video’s – Gevluchte jonge vrouw uit Guyana in Suriname opgepakt

vrouw Guyana Suriname

Een, uit het toilet gevluchte, vrouw uit Guyana (foto) bleek in Suriname haar verjaardag te vieren. Ze was namelijk gewoon actief op Facebook. De jonge vrouw zou het brein zijn achter een wrede moord op een oude vrouw in Guyana.

Ze heeft 3 maanden kunnen ‘genieten’ van haar vrijheid maar is inmiddels weer opgepakt en gepost! Bekijk het bericht voor meer informatie. Kijk ook naar de video’s over haar. Geef het door.

vrouw Guyana Suriname
Foto van de media in Guyana en video

Guyanese vrouw

Jankie Tapsie (foto), ook bekend als Samantha Khan van East Coast Demeraram Guyana, is de vrouwelijke verdachte in een moordzaak.

Ze is deze week voor de tweede keer door de Surinaamse politie uitgeleverd aan Guyana. De jonge vrouw was op 18 november 2020 al uitgeleverd, maar zag kans te ontvluchten. 3 maanden later is ze weer in Suriname opgepakt!

Naar Suriname

 

FamilieNieuws winkel
Handen ontsmetten? Koop alle desinfecterende producten bij Bol.com (Nedeland)
Vandaag besteld? Morgen in huis. Ga direct naar de winkel om het gehele assortiment te bekijken:

De jonge vrouw wordt ervan verdacht het brein te zijn achter de moord op de 86-jarige Bibi Ramdjit door Rishiram Singh, die de eerste keer samen met Jankie naar Suriname vluchtte. Voordat ze werd uitgeleverd vluchtte Jankie via een toiletraam. Haar medeverdachte werd wel uitgeleverd. De vrouw vertoefde ondertussen in Suriname en leek het gezellig te hebben.

Tapsie bleef namelijk gewoon actief op Facebook en plaatste zelfs foto’s van de viering van haar verjaardag. De Surinaamse politie wist de 27-jarige weer aan te houden en ze is weer in haar eigen land. Wachtende om berecht te worden. Bekijk de video’s voor meer informatie.

Video’s:

Kijk vanaf 2 minuut 12

FamilieNieuws winkel
Wist u dat: Drogisterij.net heeft 2825 gezondheidsproducten en 455 geneesmiddelen en medicijnen die u direct kunt bestellen (Nederland). Vandaag besteld MORGEN in huis. Ga direct naar de website:

Winkel jij ook graag bij BOL.com?
Ben je opzoek naar, make-up, huishoudelijke spulletjes of een leuk boek? BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk de aanbiedingen van deze week.
Of bekijk op onderstaande acties en begin met shoppen: 

P.S. Wil je ook advies over je privéleven? Stuur ons jouw verhaal en we publiceren het gratis voor je! Je mag het ook appen naar +31685421200

** U kunt hieronder reageren op dit verhaal!
Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. 

One thought on “Video’s – Gevluchte jonge vrouw uit Guyana in Suriname opgepakt

  1. Stuur mij aub een chat op messenger samaroo anthony ik hb een grijse trui aan ik contact u verder vr advies als u wil hoor.

Comments are closed.