Lichaam vermiste studente vermoedelijk in zuur opgelost – video’s

bansi studente Nederland

Dit is wreder dan we konden denken

Heeft de getrouwde ex-‘geliefde’ van de vermiste Sumanta Bansi haar lichaam in zuur laten oplossen?

Daarom is het lichaam van de vermiste Surinaamse studente nergens te vinden. Vermoedelijk is haar lijf, inclusief die van haar ongeboren baby’tje, gewoon opgelost! Weg.

Er wordt steeds meer duidelijk. Het lijkt erop dat het hele gezin hieraan heeft meegewerkt. Why why why.  Bekijk de eerder video’s. Wat zal het motief zijn?

Lichaam weg

Het lijkt erop dat we het lichaam van de vermiste Surinaamse studente, Sumanta Bansi, nooit gaan vinden. Volgens de Telegraaf, een krant in Nederland, zou de opgepakte getrouwde ex-bedgenoot van het meisje haar lichaam in zuur hebben opgelost. De krant zou de stukken van het onderzoek hebben ingezien.

Er zou ook in staan dat het hele gezin meegewerkt zou hebben. Het lijkt op een moordcomplot wat we normaliter alleen in films zien?  Een  moordcomplot waar goed over na is gedacht. Wat is het motief? Waarom? Vanwege haar zwangerschap? Een baby die ze graag wilde houden? Misschien gaat het om een erekwestie binnen een traditioneel Hindoestaans gezin? Wat denken jullie?

Later meer. We zitten vermoedelijk dicht tegen een doorbraak aan. 

Eerder schreven we:

“Ik ben met dat ding dwars door haar hart gegaan, dood, klaar.” Was dat een bekentenis van Manodj?

Dit en nog meer opvallende details omtrent de zaak van Sumanta Bansi,  de vermiste Surinaamse studente in Nederland. Het blijkt dat niet alleen vader en zoon Manodj verdachte zijn in de zaak maar ook de vrouw en broer van Manodj. Lees meer over de nieuwe ontwikkelingen en geef het door aan belangstellenden. Wat denken jullie ervan? Is het nu wel duidelijk? 

Studente uit Suriname in Nederland

Vandaag was er een pro forma zitting in Nederland. Er is duidelijk geworden dat er nog een vierde arrestatie was verricht. De vrouw van verdachte Manodj B. werd eind januari gearresteerd. Maar na 3 dagen is ze weer vrijgelaten. Wat haar rol is, is nog onduidelijk maar ze blijft een verdachte

FamilieNieuws shoppen
Dealrunner verkoopt elke dag nieuwe producten met kortingen die kunnen oplopen tot 90% van de adviesprijs (Nederland)! Klik hier om te zien wat ze vandaag in de aanbieding hebben:

In verwachting

De jonge studente uit Suriname, Sumanta Bansi, verdween op 18 februari 2018. De dag ervoor vertelde ze haar moeder dat ze zwanger was. Het lijkt erop de familie in Hoorn, bij wie Sumanta logeerde al sinds februari 2019 in de gaten wordt gehouden.

Bekentenis?

Manodj B. bekende in (afgeluisterde) telefoongesprekken met zijn broer in juli van dat jaar al de vrouw te hebben doodgestoken.

Vandaag is duidelijk geworden dat er meer verdachten zijn. Naast Opa Dwarka en zijn zoon Manodj was ook een broer van Manodj een verdachte.  Ook de vrouw van Manodj werd in januari even gearresteerd voor betrokkenheid bij de dood van Sumanta.

“Ik ben met dat ding dwars door haar hart gegaan, dood, klaar.”
MANODJ B. TIJDENS EEN AFGELUISTERD GESPREK

Gesprekken

Advocaat Theo Hiddema die Dwarka B. bijstaat citeert enkele zinnen uit de afgeluisterde gesprekken tussen Manodj en zijn broer Dennis: “Ik heb haar gewoon vermoord”, zegt Manodj.

Dennis vraagt hem of hij het moordwapen wel heeft weggegooid. “Nee”, zegt Manodj. “Ik ben met dat ding dwars door het hart gegaan, dood, klaar.”

Robbenoordbos

Bansi moeder Nederland Suriname

Ook is vandaag duidelijk geworden waarom er meerdere keren in het Robbenoordbos is gezocht. Dat komt omdat de auto van Manodj de avond van verdwijning daar is gezien, ook zijn telefoon is in de buurt gelokaliseerd.

Zwanger

Waar het het zwangere lichaam van Sumanta is, blijft onduidelijk. Manodj zou het lichaam met chemicaliën hebben kwijtgemaakt, zo blijkt uit tapgesprekken.

Manodj B. moet langer in voorarrest blijven. Vader Dwarka komt voorlopig wel vrij. Hij blijft wel verdachte in de zaak. De vrouw van Manodj en zijn broer zitten ook niet vast. In mei gaat deze zaak verder.

Lees ook: Sieraden van Surinaamse studente Sumanta Bansi gevonden – opsporing Nederland – video’s

Eerdere berichten en video’s

Winkel jij ook graag bij BOL.com?
Ben je opzoek naar, make-up, huishoudelijke spulletjes of een leuk boek? BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk de aanbiedingen van deze week.
Of bekijk op onderstaande acties en begin met shoppen: 

Video’s

Bekijk de eerder video’s omtrent deze ernstige vermissingszaak:

Lees hier meer over de zaak

3 thoughts on “Lichaam vermiste studente vermoedelijk in zuur opgelost – video’s

  1. Ze mogen de moordenaar , verkrachter en zijn handlangers opsluiten , ook opa met zijn uitspraak “doe ik nooit meer, iemand in huis nemen” Jullie gaan allemaal nu lijden van jullie misdaad.

  2. Eindelijk zal er gerechtigheid komen. Wat een beestachtige en koelbloedige moordenaar. Wat hadden ze gedacht dat ze met de dood van Sumanta verder konden en niemand zou te weten komen wat deze Manodj had uitgespookt. Nou nu weet de hele wereld het. En je mag nu je straf gaan uitzitten. Verrot in de hel.

Comments are closed.