16-jarige Rayen en 18-jarige Sherwien verdronken – politie Suriname

Chinkoe overleden

De hele familie Chinkoe is in diepe rouw gedompeld. Twee neefjes komen niet meer thuis.

Een familie uitje is geëindigd in een hartverscheurende gebeurtenis. Lees hier het officiële politiebericht omtrent de dood van twee tieners in Suriname.

1 neef kreeg kramp in het water en de andere probeerde hem te redden. Beiden zijn verdronken. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden, heel veel kracht toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Suriname rivier

neven verdronken; beide ontzielde lichamen geborgen. De twee neven, Sherwien Chinkoe (18) en de 16-jarige Rayen Chinkoe zijn op zondag 21 februari te Braamspunt in de Surinamerivier verdronken.

De twee latere slachtoffers vertoefden samen met hun familie voor ontspanning te Braamspunt. Na enige tijd begaf een groep van vijf zich te water om te gaan zwemmen. Op een bepaald moment kreeg Sherwien krampen in het water en zijn 16-jarig neefje Rayen schoot hem te hulp.

Andere neef

Daarbij verdwenen de twee neven plotseling in de diepte. Een ander neefje die dit zag, poogde het tweetal te redden, maar dreigde zelfs te verdrinken. Dit neefje kon nog net op tijd door andere aanwezigen uit het water worden gehaald.

Na een intensieve zoektocht door de Maritieme politie, de politie van Nieuw Amsterdam en vissers werden de ontzielde lichamen van Sherwien en Rayen in de directe omgeving waar zij verdronken na ongeveer vier uren vanuit het modder gehaald.

OM

Een arts stelde de dood van beide neven formeel vast. De ontzielde lichamen van Sherwien en Rayen zijn na overleg met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

FamilieNieuws winkel
Wist u dat: Drogisterij.net heeft 2825 gezondheidsproducten en 455 geneesmiddelen en medicijnen die u direct kunt bestellen (Nederland). Vandaag besteld MORGEN in huis. Ga direct naar de website:

Winkel jij ook graag bij BOL.com?
Ben je opzoek naar, make-up, huishoudelijke spulletjes of een leuk boek? BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk de aanbiedingen van deze week.
Of bekijk op onderstaande acties en begin met shoppen: 

P.S. Wil je ook advies over je privéleven? Stuur ons jouw verhaal en we publiceren het gratis voor je! Je mag het ook appen naar +31685421200

** U kunt hieronder uw condoleance plaatsen

13 thoughts on “16-jarige Rayen en 18-jarige Sherwien verdronken – politie Suriname

  1. Hart verscheurend heel veel sterkte aan familieleden en veel kracht 🕉🕉 met jullie grote verlies 🥀🥀

  2. Het s heel erg pijnlijk om zoiets te horen en te zien
    Gecondoleerd en heel veel sterkte aan de nabestaanden😭😭

  3. Beste familie en nabestaanden er zijn geen woorden voor dit grote trieste verlies.Steun , troost elkaar en koester de mooie herinneringen. Veel troost en kracht.🙏🙏🙏💪💪

  4. Beste familie Chinkoe, het is hard om jou geliefde op deze kwijt te moeten raken. Heel veel sterkte aan u allen.

Comments are closed.