Onze Marciano Jajoe is overleden in Suriname

Marciano Jajoe

God zal je nooit verlaten en je nooit laten vallen.

Met deze woorden wordt het trieste overlijden van Marciano Jajoe bekend gemaakt door zijn familieleden en collega’s. Hij is 43 jaar geworden en was werkzaam bij VSH United Suriname.

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belangstellenden. Wij van FamilieNieuws wensen zijn gezin, familieleden, collega’s, vrienden en alle overige nabestaanden heel veel kracht en sterkte met dit veel te vroege verlies. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

God zal je nooit verlaten en je nooit laten vallen.
Hij zal je door je donkerste dagen heel leiden

Met verdriet in ons hart, maar wel in grote dankbaarheid voor wat wij samen mochten beleven met hem, maken wij bekend dat van ons is heengegaan

Marciano Jajoe

Hij overleed in de leeftijd van 43 jaar en was werkzaam bij VSH United als Stuwadoor

De singi bakana was op vrijdag 19 februari 2021 te Bernharddorp in het district Para. De begrafenis is op zaterdag 20 februari 2021
op de openbare begraafplaats te SAWARIEWEG, ook in het district Para

Namens:
De familie

FamilieNieuws winkel
Wist u dat: Drogisterij.net heeft 2825 gezondheidsproducten en 455 geneesmiddelen en medicijnen die u direct kunt bestellen (Nederland). Vandaag besteld MORGEN in huis. Ga direct naar de website:

Marciano Jajoe Marciano Jajoe

Winkel jij ook graag bij BOL.com?
Ben je opzoek naar, make-up, huishoudelijke spulletjes of een leuk boek? BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk de aanbiedingen van deze week.
Of bekijk op onderstaande acties en begin met shoppen: