Live video uitvaart 26-jarige Bolly Parmesardin in Suriname – foto’s

Bolly Parmesardin Suriname

Bolly is er niet meer. Aan zijn leven kwam abrupt een einde!! Hij is maar 26 jaartjes jong geworden

Hierbij wordt bekend gemaakt dat Wishaal Parmesardin is overleden in Suriname. Hij is 26 jaar geworden. De uitvaart is op dit moment gaande in Suriname.

Live video – Voor de mensen in Nederland en Suriname die er niet bij kunnen zijn is er en live streaming. U kunt het nu hier bekijken. Bekijk ook de gedeelde foto’s. Geef het door aan beangstellenden. De beelden kunnen emotioneel overkomen. Houdt u daar aub rekening mee.

Wij van FamilieNieuws wensen de familie, zijn vrienden en alle overige nabestaanden heel veel kracht en sterkte met dit verlies. Wil je ook je medeleven achterlaten Dat kan.

Bekijk hier de video van de uitvaart. Geef het door aan belangstellenden:

FamilieNieuws winkel
Wist u dat: Drogisterij.net heeft 2825 gezondheidsproducten en 455 geneesmiddelen en medicijnen die u direct kunt bestellen (Nederland). Vandaag besteld MORGEN in huis. Ga direct naar de website:

Lukt het niet om de video te openen. Bekijk hem dan rechtstreeks via de Youtube pagina van Muradin Livestream. KLIK HIER

 

Winkel jij ook graag bij BOL.com?
Ben je opzoek naar, make-up, huishoudelijke spulletjes of een leuk boek? BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk de aanbiedingen van deze week.
Of bekijk op onderstaande acties en begin met shoppen: