Mijn man Henry Emanuels is overleden in Suriname

Henry Emanuels

In leven was hij werkzaam bij het BOG als MalariaEvaluator, Health Inspector en laatstelijk als Beleidsadviseur bij Mileubeheer Suriname

Hierbij maakt de bedroefde mevrouw Emy Emanuels – Doornkamp mede namens de kinderen bekend dat haar man Henry Emanuels is overleden.

Bekijk het bericht voor meer informatie. Wij van FamilieNieuws wensen het gezin en alle overige nabestaanden heel veel sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Ten dage dat ik riep, hebt Gij mij geantwoord.
Gij hebt mij bemoedigd met kracht in mijn ziel
Psalm 138: 3

Diepbedroefd maar met de overtuiging dat hij is gaan rusten bij zijn Heer en Heiland maken wij bekend dat na een kort ziekbed op woensdag 17 februari 2021 van ons is heengegaan onze zeer geliefde en beminde man, vader , grootvader en schoonvader, Dhr.

Henry Jacobus Emanuels

Op de gezegende leeftijd van 76 jaar
Geboren op 16 december 1944
Overleden op 17 februari 2021
In leven was hij werkzaam bij het BOG als MalariaEvaluator, Health Inspector en laatstelijk als Beleidsadviseur bij Milieubeheer tot aan zijn pensionering.

Uitvaart

Op woensdag 24 februari 2021 zal er gelegenheid zijn tot afscheid nemen van 13.00 tot 13.30 in de aula Ruach van uitvaartbedrijf van der Bosch aan de Zonnebloemstraat te Paramaribo. Met inachtneming van de Covid-19 protocollen.

Van 13.30 tot 14.30 zal dan de rouwdienst plaatsvinden waarna de stoet vertrekt naar de begraafplaats Nieuw Vrede en Arbeid, alwaar de ter aarde bestelling plaats zal vinden om 15.30

Condoleances kunt u telefonisch of via de app doen op de nummers +5978553562 of +5978235931

Papa rust zacht bij uw Heer en Heiland

Namens
De weduwe:

Emy Doornkamp gehuwd Emanuels

De kinderen:
Ruben
Romana
Lloyd
Clijde
Anthony en Sherisa
Drusella en Richard

De kleinkinderen:
Isaiah
Joshua
Asher
Baruch en
Ke-Ilah

Ivm Covid gelieve geen rouwbeklag aan huis.
Gelieve er rekening mee te houden dat er i.v.mCovid19 geen singineti zal zijn

Henry Emanuels Henry Emanuels

Hierbij de video van de uitvaart:

FamilieNieuws winkel
Wist u dat: Drogisterij.net heeft 2825 gezondheidsproducten en 455 geneesmiddelen en medicijnen die u direct kunt bestellen (Nederland). Vandaag besteld MORGEN in huis. Ga direct naar de website:

Winkel jij ook graag bij BOL.com?
Ben je opzoek naar, make-up, huishoudelijke spulletjes of een leuk boek? BOL.com heeft alles! De winkels zijn helaas gesloten in Nederland. Maar Bol.com is gelukkig altijd open. Je kunt de hele dag en nacht online shoppen. Bekijk de aanbiedingen van deze week.
Of bekijk op onderstaande acties en begin met shoppen: 

One thought on “Mijn man Henry Emanuels is overleden in Suriname

Comments are closed.